Trebuie să recunosc că respect foarte mult munca specialiștilor de la AIM Group și am avut ocazia să susțin și să testez o parte din tehnologiile lansate pe piața din România.

Tocmai de aceea trebuie să vă spun că vara anului 2014 nu a trecut fără rezultate productive în cadrul companiei AimGroup. Echipa formată din specialiști în microscopie electronică, medici și practicanți în terapii alternative au lucrat cu din greu și anul acesta a fost lansată pe piața din România o nouă tehnologie: Vital Protect HOME , dispozitiv pentru protecția întregului cămin împotriva acțiunii radiațiilor electromagnetice produse de:
– rețelele de telefonie mobilă
– antenele radio, tv
– liniile de înaltă tensiune
– coardoanele de alimentare ale aparatele electrocasnice
– tehnologia wireless

Echipa de cercetare AIMGroup din România aduce pe piață un produs nou

 

Toate câmpurile magnetice emanate de sistemele enumerate mai sus interferează în mod negativ cu electricitatea organismului uman. Suntem sub asediu, sub atacul radiațiilor generate de tehnologiile moderne cu care lucrăm – acasă, la serviciu, pe stradă. Deși am acceptat avantajele evoluției tehnologice, organismul nostru nu reușește să se adapteze în acest mediu încărcat cu frecvențe electrice diferite de cele naturale. Toate simptomele provocate de acțiunea radiațiilor nocive din mediul înconjurător sunt reunite de către specialiștii în domeniu sub denumirea unei singure tulburări: electrosensibilitate.

 

Această tulburare este evident caracteristică perioadei în care trăim, o eră conectată la priză și supertehnologizată. Dintre simptomele electrosensbilității cel mai des întâlnite sunt:

– oboseală cronică

– migrene

– greață

– probleme cu somnul

– dificultăți de concentrare

– slăbirea memoriei

– scăderea apetitului sexual

– boli de piele

– dereglări hormonale

– creșterea riscului de infertilitate

 

Echipa de cercetare AIMGroup a creat Vital Protect HOME tehnologia care emite frecvența de 7,83Hz, o frecvență benefică organismului uman identică cu cea calculată de matematicianul german Winfried Otto Schumann specifică spațiului cuprins între scoarța terestră și ionosferă. Vital Protect HOME creează un câmp natural pe o rază de 10m și este destinat protecției și revitalizării spațiului casei.

 

Persoanele care au nevoie de această tehnologie sunt cele care-și doresc să se ferească de efectele radiațiilor electromagnetice și să-și protejeze toți membrii familiei. De asemenea, oricărei persoane care manifestă reacții la electrosensibilitate I se recomandă luarea imediată de măsuri de protecție.

Vital Protect HOME este un dispozitiv practic. Are diametru: 6cm, grosime: 8mm și are la bază un oscilator cu cuarț, spirale realizate din metale nobile si retele de cristale

 

Nu necesită instalatare. El se așează într-una din încăperile casei, iar câmpul benefic pe care îl propagă va proteja și revitaliza mediul pe o rază de 10m.

 

Acțiunea tehnologiei Vital Protect HOME 24 din 24 de ore are ca efecte benefice pentru sănătate:

– îmbunătățirea somnului

– o mai bună funcționare a sistemului imuniar

– refacerea mai rapidă după boli și intervenții chirurgicale

– reducerea nivelului de stres

– creșterea nivelului de energie vitală

 

Mai multe detalii despre tehnologia Vital Protect HOME se pot afla pe pagina de internet a companiei: www.aimgroup.ro