Emily in Paris: Sezonul 2 se întoarce pe Netflix în 2021!

Emily in Paris: Sezonul 2 se întoarce pe Netflix în 2021!

Cum poți viziona: Evenimentul virtual începe la ora 9.00 PST / 12.00 EST / 16.00 GMT / 19.00 Ora României / 01.00 JST/KST. Acesta va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook....