Termeni si conditii

Bine ați venit pe www.e-femeia.ro! Continuând să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului și sunteți responsabili de respectarea lor. Ne rezervăm dreptul de a schimba termenii și condițiile, urmând că versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor să fie vizualizată oricând la această adresă.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizica sau juridică ce va accesa acest site.

Responsabilitațile utilizatorilor site-ului www.e-femeia.ro și membrilor comunitații www.e-femeia.ro

Nu distribuiți sau promovați material defăimătoare, obscene, abuzive sau ilegale. Citind și acceptând acești „Termeni și Condiții“ vă luați angajamentul că nu veți amenința sau abuza verbal alți membri ai site-ului, nu veți folosi limbaj defăimător și nu veți deranja discuțiile prin mesaje repetitive, mesaje fară rost („off topic“) sau mesaje de tip spam. De asemenea, nu veți promova în comentarii propriul site. Orice astfel de comportament va fi sancționat prin ștergerea comentariului.

Folosiți un limbaj respectuos. Nu folosiți limbaj care discriminează pe baza de religie, naționalitate, gen, preferințe, sex, vârstă, regiune, etnie sau handicap. Folosirea unor termeni neadecvați vă aduce automat excluderea din comunitatea www.e-femeia.ro și de pe site. Orice utilizator al site-ului este responsabil pentru publicarea unor materiale ilegale, pornografice sau discriminatorii și își asumă responsabilitatea asupra lor. www.e-femeia.ro  nu admite asemenea materiale sau comentarii pe site, iar autorii lor iși pierd automat dreptul de a fi membri sau de a posta la rubrica de comentarii.

Sunteți responsabili de comentariile postate pe site-ul www.e-femeia.ro precum și de consecințele publicării acestora. Autorii materialelor publicate (fotografii, filmulețe, informații) garantează drepturile de folosire ale acelui material. Site-ul www.e-femeia.ro este scutit de responsabilitate în cazul în care acestea nu respectă drepturile de autor ale celor de drept.

Este interzis a pretinde că sunteți o altă persoană sau reprezentați o altă instituție; sau a pretinde in mod fals afilierea cu o persoană sau instituție.

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau membrii, Ufirst.ro iși rezervă dreptul de excludere al acestora sau de a refuza accesul pe acest site.

Responsabilitațile www.e-femeia.ro

 • e-femeia.ro este un proiect original, care folosește informații preluate de la parteneri, cu acordul acestora. Folosirea site-ului www.e-femeia.ro este gratuită. www.e-femeia.ro se va asigura că articolele publicate pe site nu conțin greșeli, iar dacă acestea vor există, totuși, ele nu sunt intenționate și vor fi corectate cât mai curând posibil.
 • Dacă cititorii sau orice alt vizitator al site-ului observa un material care nu respectă drepturile de autor sau regulile de citare și creditare, poate raporta acest lucru. Vă asigurăm că vom lua măsuri pentru rezolvarea unor astfel de situații.
 • e-femeia.ro nu răspunde juridic de problemele cauzate de către un utilizator al site-ului, altui membru. Cu toate acestea, www.e-femeia.ro ia în considerare eventualele plângeri ale unui membru și ia măsuri pentru ca situația să fie rezolvată, atunci când este cazul. Nu răspundem de faptul că un membru poate să nu respecte termenii și condițiile site-ului, dar ne vom asigura că această abatere să fie sancționată.
 • www-e-femeia.ro , partenerii sau colaboratorii săi pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. Ufirst.ro nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. e-femeia.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de, sau in legatură cu folosirea sau increderea in informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.
 • Acceptând să utilizați acest site, declarați in mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu faptul că utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. www-e-femeia.ro este exonerat in mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect;
 • Utilizatorul este singurul responsabil atat față de terți, cat și față de e-femeia.ro in legatură cu accesarea/utilizarea/exploatarea conținutului. www-e-femeia.ro iși rezervă dreptul de a modifica, sterge orice mesaj/comentariu postat pe site, interpretat de e-femeia.ro ca fiind abuziv, defăimator, obscen ori de natură a aduce vreo atingere unui drept legal protejat;
 • Utilizarea site-ului reprezintă faptul că utilizatorul declară și este de acord cu publicarea de către www-e-femeia.ro a unui conținut stabilit pe baza unor criterii proprii. Acest conținut poate fi interpretat ca nefiind publicat/prezentat intr-o manieră care să fie conformă cu dorințele utilizatorului. Intr-un astfel de caz, răspunderea www-e-femeia.ro nu poate fi reținută. www-e-femeia.ro nu oferă nici o garanție că:
  – Rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
  -Calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dvs. prin intermediul site-ului, vă satisfac toate cerințele, orice eroare de program va fi corectată;
  -Că informațiile introduse de utilizatorii site-ului sunt reale, corecte și nu iși asumă răspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
  -Că informațiile de pe www-e-femeia.ro vor satisface toate cerințele vizitatorilor;
  – www-e-femeia.ro nu iși asumă răspunderea pentru rezultatele obținute de vizitatori ca urmare a folosirii informațiilor sau serviciilor din site; utilizarea informațiilor și a serviciilor din www-e-femeia.ro se face pe propria răspundere;
  -Că serviciile din www-e-femeia.ro vor funcționa constant, neintrerupt, fără erori;
  – www-e-femeia.ro nu iși asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informațiilor obținute prin utilizarea link-urilor din acesta către alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

-Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului www-e-femeia.ro. Nici un sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site-ul www-e-femeia.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție, dacă nu este stipulata expres in Termenii și condițiile de utilizare.

Drepturi de autor, marca și proprietate intelectuală

Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită a www.e-femeia.ro și doar cu citarea sursei. Citarea articolelor de pe site se face prin menționarea numelui autorului și a platformei pe care a fost scris articolul, în speță www.e-femeia.ro

Conținutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conținutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, prețuri, formă de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fară acordul în scris al proprietarului acestui site. Conținutul partenerilor noștri este supus acelorași reglementări.

www.e-femeia.ro poate furniza în materiale cu legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom asigura de autenticitatea informațiilor publicate, dar nu răspundem de informațiile publicate pe un alt site web sau pentru declarațiile unor terti, citate conform regulilor.

Opiniile și alte afirmații scrise exprimate de către terți pe www.e-femeia.ro sau de pe site-urile partenere sau citate sunt responsabilitatea acestora, nu reprezintă opinii ale www.e-femeia.ro. Conținutul creat de terți reprezintă responsabilitatea lor, iar acuratețea și corectitudinea mesajelor nu este garantată de către www.e-femeia.ro. Terții pot reprezenta cumpărătorii de publicitate pe site-ul nostru sau site-urilepartenere sau agregate prin link de către www.e-femeia.ro.

Termenii și condițiile prezentate respecta reglementările legislative aflate în vigoare:

 1. Legea Nr. 193/2000, privind clauzele abuzive , publicată în Monitorul Oficial Nr. 560/2000;
 2. Ordonanța Nr. 130/2000 (actualizata până la data de 12 ianuarie 2004) privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă, publicată în Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
 3. Pe site-ul www.e-femeia.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Site-ul www.e-femeia.ro nu este responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale.
 4. Site-ul www.e-femeia.ro nu iși asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observație, plangere sau problemă legată de www.e-femeia.ro vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@e-femeia.ro