World Class îşi deschide porţile din 23 ianuarie în centrul comercial Park Lake!

Category: EVENIMENTEHOBBYSPORT

Iarna asta, ai la dispoziţie un nou centru wellness, perfect pentru antrenamentele tale: World Class Park Lake – clubul din mijlocul naturii.

 

World Class Park Lake ocupă un spaţiu de peste 1.800 de mp(club şi terasă) şi are o piscină semi-olimpică pentru cei pasionaţi de înnot.
World Class Park Lake îţi mai pune la dispoziţie cele mai bune facilităţi şi cei mai buni traineri. La cel mai nou club din reţeaua de centre de fitness World Class România, te vei putea bucură de peste 50 de clase susţinute de traineri certificaţi internaţional. Clasele de grup includ concepte predate de experţii World Class, de la Yoga la Aqua Gym şi de la Interval la Cycling, precum şi programe dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume şi partener principal World Class România. Le poţi încerca pe toate atât în studioul de aerobic, cât şi în cel de cycling.

 

Zona de fitness te aşteaptă cu cele mai noi echipamente Life Fitness pentru antrenamentele cardio şi de forţă. Am pregătit pentru tine şi o zonă pentru antrenamente funcţionale cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc.
Vino şi descoperă cel mai nou club World Class România, primul club situat în mijlocul naturii, special conceput pentru a deveni alegerea ta numărul 1 în materie de fitness şi petrecere a timpului liber!