Turkish Airlines în România, 20 de ani de călătorii reușite

Category: CĂLĂTORIIEVENIMENTEȘTIRI Comments: No comments

18decembrie2013 – De 20 de ani, călătoriile reușite cu Turkish Airlines trec și prin România.

Marți, 17 decembrie, compania aeriană Turkish Airlines a aniversat 2 decenii de când operează zboruri România – Turcia. Evenimentul a avut loc în Bamboo Grand Ball Room din București, în prezența artistului Horia Brenciu și a partenerilor de afaceri invitați la aniversare.

Seara a început cu prezentarea celor 20 de ani de servicii Turkish Airlines în România, precum și a valorilor și, în special, a planurilor pe care compania aeriană le are. Evenimentul a continuat cu două momente artistice speciale –concertul susținut de Horia Brenciu și spectacolul inedit al acrobaților din trupa Xtreme. ,,Zborul” acestora din urmă le-a ami

În semn de mulțumire pentru activitatea depusă și colaborarea fructuoasă, reprezentanții companiei au înmânat premii partenerilor de afaceri. Printre aceștia s-au numărat Fly Away, Happy Tour, Perfect Tour, Hotel Air, Aerotravel, Mr. Peter Company și Cargo-Partener Expediții.

Turkish-Airlines-121Anul 2013 a însemnato serie de realizăripentruTurkish Airlines, una dintrea cestea fiind deschiderea celei de-a doua destinații de zbor din România și totodată celei de-a 231-a destinații din lume – Constanța. De asemenea, tot în acest an, compania a obținut pentru a treia editie la rând titlul de ,,Best Airline in Europe” în cadrul Skytrax World Airline Awards.

Despre Turkish Airlines

ntit invitaților de istoria și calitatea serviciilor pe care Turkish Airlines le oferă în întreaga lume.

 

Fondată în 1933 cu o flotă de numai 5 avioane, Turkish Airlines este în prezent o companie aeriană de 4 stele, cu o flotă de 232 de avioane (pasageri și marfă) care zboară zilnic spre 245 aeroporturi din 243 de orașe din întreaga lume, respectiv 105 tari.Având una dintre cele mai rapide evoluții din industrie, Turkish Airlines a primit de-a lungul timpului o serie de premii și distincții, dintre care amintim ,,Passengers Choice Awards” (Skytrax), ,,Best Airline Europe”, ,,Best Premium Economy Seats”, ,,Best Airline Southern Europe”. A primit, de asemenea, premii pentru serviciile de catering și o distincție de 4 stele pentru toate serviciile prestate.

Turkish-Airlines-1

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>