Te consideri un expert în Netflix? Platforma are multe funcții care îi pot ajuta pe părinți să aibă o experiență mai bună de vizionare alături de cei mici, dincolo de secțiunea de search. Le cunoști pe toate? Te invităm să citești mai departe dacă vrei să înveți câteva sfaturi, trucuri și hacks care să te ajute să ai o experiență mai bună în calitate de părinte pe Netflix.

 • Personalizează experiența de vizionare
  • Atunci când alegi serialele și filmele pe care copiii tăi le pot urmări, le poți gestiona profilurile individual sau crea un profil cu experiența Netflix Kids care să includă exclusiv titluri dedicate copiilor și control parental.
   • Alege categoria de vârstă sau blochează anumite producții.  Când alegi o categorie de vârstă pentru un profil, acel profil va avea acces doar la serialele și filmele care se încadrează în categoria respectivă. De asemenea, poți bloca anumite seriale și filme pentru profiluri individuale.
   • Activează sau dezactivează redarea automată a titlurilor. Netflix pune la dispoziție două funcții de redare automată, pe care le poți activa sau dezactiva pentru fiecare profil în parte. Schimbările în redarea automată se vor actualiza automat pe toate dispozitivele.
 • Creează profiluri separate pentru tine și pentru copiii tăi
  • Cu profiluri separate, nu trebuie să îți faci griji cu privire la toate filmele pentru copii care îți aglomerează lista de vizionare sau recomandările. Și când copilul își folosește propriul profil separat, poți seta controlul parental pentru a te asigura că nu i se recomandă ceva prea matur.
 • Apreciază puterea subtitrărilor.
  • Te poți juca și cu subtitrările accesând contul tău de Netflix și selectând „Aspectul subtitrărilor”. Poți face cuvintele mai mari sau mai mici, poți schimba fontul, poți selecta cele mai strălucitoare culori și poți alege combinații de culori ciudate. Poate îți dorești să îți ajuți copilul să învețe să citească, să exerseze o altă limbă sau să cânte. Poate pur si simplu crezi că va fi o activitate distractivă pentru copilul tău să adăugați subtitrări cu aspect amuzant. Oricum ar fi, Netflix face acest lucru ușor.
 • Personalizează avatarurile profilurilor.
  • Ajută-ți copiii să-și schimbe pictograma de profil cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje din seriale și filme Netflix precum animalele adorabile din Planeta noastră, echipa din Stranger Things, prietenii din Dincolo de Lună și multe altele. Poți schimba pictogramele accesând setările contului. și alegând „Editarea profilului”. După ce selectezi un profil, îl poți edita și schimba avatarul.
 • Poți lua serialul lor preferat oriunde.
  • Utilizează funcția de Download și salvează serialul sau filmul preferat pentru locurile în care conexiunea la internet nu este bună, inclusiv pentru momentele în care ai nevoie de internet bun pentru următoarea ședință în Zoom. Pentru download, deschide aplicația Netflix și selectează un serial TV sau un film. Din pagina de informații, apasă Download și voila! De notat este că nu toate titlurile sunt disponibile pentru descărcare.