Toamna se numără cele mai noi produse de make-up și manichiură de la Cupio!

Category: FRUMUSEȚE&SĂNĂTATE

Vara a zburat ca vântul și ca gândul și am ajuns, oficial, într-un nou anotimp. Toamna se pregătește să își intre în drepturi în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă, deocamdată, încă ne bucurăm de temperaturi ridicate.
La Cupio, toamna a sosit cu noutăți irezistibile! Dacă faci parte dintre acele femei pentru care îngrijirea și frumusețea contează, cu siguranță te vei bucura de cele mai noi produse de make-up și manichiură!

Brandul 100% românesc își îmbunătățește constant portofoliul de produse pentru unghii, astfel că a lansat o formulă nouă de Revo Gel. Aceasta reunește avantajele gelului și ale acrilului într-un singur produs. Noua gamă Revo Gel este disponibilă în nouă nuanțe diferite. Gelul UV Flexi Slim, un alt produs nou din portofoliul brandului Cupio, este recomandat pentru tehnica unghiilor slim. Gelul 2 in 1 este special conceput pentru construcție sau camuflaj și garantează o manichiură delicată, elegantă.

Gelul la sticluță Foil Gel este destinat tehnicii foliei de transfer și se folosește la aplicarea foliei full nail (pe toată unghia) sau pentru aplicarea pe o zonă definită de o suprafață mai mare. Realizarea unei manichiuri perfecte și ireproșabile se face doar cu produsele potrivite. Cupio vine în ajutorul tehnicienilor și al femeilor care își fac singure unghiuțele cu două noi pile profesionale – Pila profesională lavabilă Super Lasting și Pila buffer profesională Super Lasting. Ambele au o durată de viață mai mare decât pilele clasice și pot fi spălate sau sterilizate. Iar pentru femeile care își doresc o manichiură nonconformistă, noile Șabloane de construcție plastifiate Stiletto sunt alegerea potrivită!

Pentru o bună luminozitate la salonul de înfrumusețare sau în oricare alt spațiu de lucru, poți alege Lampa Cupio Glam sau Lampa led Cupio Smart Bright. Aceasta din urmă este perfectă și pentru studiourile de realizare a fotografiilor profesionale, deoarece redă luminozitatea potrivită.

Make-up artiștii știu cât de importană și utilă este o stație profesională de make-up. Este și mai confortabil atunci când aceasta se poate transforma în valiză încăpătoare și ușor de transportat. Cupio vine în ajutorul make-up artiștilor cu două astfel de produse complexe, cu design elegant: Stația profesională de make-up Cupio Glam și Stația profesională de make-up Cupio PRO.

Pensula de make-up pentru sprâncene Double este un alt produs nou de la Cupio care îți promite o aplicare perfectă a produselor pentru conturarea sprâncenelor. Este dotată cu două capete (o periuță și o pensulă) și ideală pentru aplicarea produselor cremoase.