În acest an, accentul în designul interior este pus pe confort, având în vedere situația pandemică prin care am trecut în ultimii ani. Oamenii au început să pună mult mai mult accent pe spațiul personal și pe amenajarea locuinței, astfel încât timpul petrecut în casă să fie cât mai plăcut și relaxant. În același timp tindem spre un design inspirat din natură, cu multe plante ca decorațiuni interioare.

Un stil în trend este stilul Japandi, cu un design minimalist și cu focus pe funcționalitate, ce îmbină armonios simplitatea și naturalețea stilului japonez cu cel scandinav. Liniile curbate sau drepte, fine au înlocuit ornamentele complicate. De asemenea, elementele de decor fără o funcționalitate practică nu își au locul în stilul Japandi.

În materie de nuanțe, pentru tendințele anului 2022, se merge foarte mult pe culori neutre și naturale, precum gri, alb,mentă, maro și bej. De asemenea, în trend este și culoarea aleasă de Institutul Pantone pentru acest an, Very Peri, o nuanță similiară cu cea a lavandei, inspirând veselie și căldură. Rolul acestor culori este de a crea o atmosfera relaxantă, calmă, plăcută. 

“Se poartă și îmbinarea culorilor, putem alege o canapea cu o nuanță neutră și fotoliile cu o nuanță mai veselă, spre exemplu pentru a reda spațiului un design atrăgător.

Pe partea de amenajare trend-ul tinde către spații multifuncționale cu piese de mobilier de dimensiuni mai mici, cu sisteme inovatoare prin care spațiul poate fi cât mai bine optimizat. Acesta fiind și primul aspect de care este important să ținem cont când alegem mobilierul. De asemenea este ideal să ai o listă cu măsurătorile relevante.

Un alt aspect este alegerea pieselor de mobilier de calitate. Este important să investești în ceva care să arate frumos, să fie funcțional și durabil, mai ales dacă vorbim de patul sau salteaua pe care dormi”, spun reprezentanții showroom-ului de mobilă Tandem din Băneasa, din București.

Persoanele care își mobilează casa sau apartamentul în care locuiesc au început să apeleze în număr din ce în ce mai mare la servicii specializate pentru alegerea și personalizarea pieselor de mobilier, întrucât își doresc un spațiu în care să se simtă confortabil și totodată vor un spațiu multifuncțional. 

“Sfatul nostru este să vizitezi showroom-urile de mobilă și să consulți un consilier care te va putea îndrumă în alegerea și personalizarea mobilierului dorit.

Deoarece ne petrecem o treime din viață dormind, iar salteaua joacă un rol decisiv în a avea un somn odihnitor, în showroom-ul Tandem din Băneasa am creat un spațiu special dedicat saltelelor unde poți testa toate saltelele din portofoliul nostru.

Pe lângă acest spațiu, în showroom am amenajat 20 de dormitoare complete, am montat 30 de paturi, peste 20 de canapele, numeroase dulapuri, livinguri, scaune și mese. De asemenea, accesoriile elegante cu siguranță vor atrage atenția. Consilierii noștri sunt foarte dedicați, cunosc perfect produsele și sunt alături de clienți în găsirea soluțiilor potrivite nevoilor acestora”, spun reprezentanții showroom-ului de mobilă Tandem din Băneasa, din București.

Clienții care vizitează showroom-urile de mobilă Tandem din România caută în special mobilier personalizabil, realizat în funcție de dorințele și nevoile lor.  Paturile, dulapurile, canapelele pot fi produse în diferite mărimi, culori și tipuri de materiale.

Astfel, prin conceptul de mobilier la comandă, Tandem oferă toate serviciile de care un client ar putea avea nevoie în amenajarea casei, incluzând aici și transportul și montajul, realizate de către echipele Tandem. Cei care sunt în căutarea unui mobilier personalizat pentru acasă și își doresc consultanță în privința design-ului de interior, pot vizita cel mai nou showroom Tandem deschis în zona Băneasa din București.