Suento by Gram – oaza urbană în care poți lucra ziua sau te poți relaxa cu prietenii seara

Category: TIPS&TRICKS

Să lucrezi din afara biroului a devenit mai mult decât o modă: e o necesitate pentru cei care caută să își hrănească creativitatea, dar și să evite burn-out-ul.  Suento by Gram este oaza urbană ideală pentru asta. Situat într-o zonă centrală, dar totuși departe de agitație și trafic, cu o grădină chic și răcoroasă și un interior foarte plăcut, Suento este un loc perfect pentru o pauză la ora prânzului, un decor relaxant pentru o întâlnire de afaceri sau o zi de lucrat în afara biroului.

Meniul variat, care include și preparate vegane sau vegetariene, dar și multe opțiuni pentru carnivorii convinși, satisface toate gusturile. În plus, cei de la Suento au introdus și conceputul de working brunch, cu un meniu plin de delicii, valabil în fiecare zi până în ora 15 :00. Suento se află pe strada Toamnei 101 și este un spațiu deschis de echipa Gram Bistro din Piața Victoriei.

Localul are un interior intim, două încăperi decorate în stil urban, în care încap circa 50 de persoane, dar și o grădină generoasă ce poate găzdui până la 100 de persoane la mese.

“Suento este o poveste frumoasă dusă mai departe, un loc al bucuriei și pasiunii pentru ceea ce facem, un loc de întâlnire urban, aparte prin simplitate, savoare și experiență. Ne dorim ca, pentru toți cei ce ne calcă pragul, Suento să devină un loc drag, de suflet, care să bucure și să încânte, un loc al prieteniei, al simțurilor și momentelor frumoase.”, spune Adriana Dănilă, managing partner Suento by Gram.

Bucătăria Suento este modernă și cosmopolită și se concentrează pe preparate simple și gustoase, în combinații originale care să pună în valoare cele mai fine ingrediente de sezon și produse românești. Meniul păstrează direcția Gram Bistro și inclusiv câteva dintre felurile cele mai îndrăgite, precum creveții tempura cu salsa de mango și avocado, salata calda de somon sau quesadilla de pui si brownie cu spumă de mentă și fructe proaspete de pădure..

În plus, poți alege dintre multe preparate noi, care au ca punct comun aceeași atenție la detalii. Îți recomandăm să încerci platoul de brânzeturi românești maturate, de la Torockoi, precum și coquelet-ul de Bretagne gătit în vin roșu sau tagliatelle cu mix de ciuperci sălbatice și pancetta. Dacă ești vegetarian, te vei bucura de o selecție largă din care să alegi, iar noi recomandăm cu căldură platoul de inspirație mediteraneană cu hummus, tabouleh, halloumi și o mulțime de alte delicii.

La capitolul băuturi, Suento este locul perfect să te îmbie la un vin bun sau la testat fel și fel de cocktail-uri până târziu în noapte. Aici vei găsi o selecție interesantă și echilibrată de vinuri românești, bere artizanală, sangria, cocktail-uri și limonade. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Suento si pe pagina de Facebook.