Personaj intrat de curând în politică, însă cu o ascensiune fulgerătoare, actualmente europarlamentar, Rareș Bogdan a trecut pe lista neagră a PNL după ce a critică vehement modul în care Ludovic Orbán a împărțit ministerele în coaliția de guvernare.  Alintat Number 1 chiar de președintele Klaus Iohannis, pe vremea când deschidea lista pentru europarlamentare, Rareș Bogdan îi va răspunde lui Sebastian Zachmann la întrebarea care stă pe buzele tuturor: își dorește rolul de lider al PNL?  Va candida la șefia partidului?

Lupta internă din PNL amintește acum pe alocuri de era Dragnea din PSD. Avem un șef la partid și alt șef la Guvern. Cum va evolua relația dintre premierul Florin Cîțu și Ludovic Orbán?  Vom avea din nou un guvern trântit de propriul partid? Câtă influență mai are Klaus Iohannis printre liberali? Aflam raspunsurile de la  Rareș Bogdan la “Insider politic”, emisiunea difuzată de Prima TV în fiecare duminică, la ora 11.00.

Ne puteți urmări pe www.primatv.ro, pe pagină de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/