Joi, 13 ianuarie, începând cu ora 18:30, a avut loc evenimentul de deschidere al celei mai noi clinici de estetică şi chirurgie din București, Dr. Pascal Dameh. Inaugurarea a reunit o serie de vedete, direct interesate de zona de beauty & lifestyle: Raluca Bădulescu, Andreea Bănică, Tania Budi, Betty Blue, Anna Roman,  sunt doar o parte dintre persoanele publice prezente la eveniment. Evenimentul a fost organizat cu succes, de către echipa Manifesto Agency.

Poziționată în Sectorul 1 al Capitalei, pe bulevardul Primăverii 19-21,  noua clinică Dr. Pascal Dameh este un complex de servicii de estetică şi chirurgicale, de lux. Aici, accentul se pune pe tratamente de înfrumusețare prin îmbinarea perfectă a experienței personalului specializat cu cele mai inovative proceduri şi echipamente medicale de ultimă generație. La acestea se adaugă și o gamă de produse profesionale pentru corectarea și înfrumusețarea tenului și pielii pentru ca beneficiarii să aibă parte de o experiență desăvârșită cu efecte pozitive rapide și de lungă durată.

De ce să alegi Clinica Dr. Pascal Dameh?

Profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul anilor Doctor Pascal Dameh, medic specialist în chirurgia plastică şi estetică, trainer şi speaker international, se îmbină perfect cu experienţa vastă a echipei medicale şi serviciile de lux oferite în cadrul clinicii.

Pe domnul doctor Pascal Dameh îl puteți găsi în cadrul clinicii sale situată la adresa: Bulevardul Primăverii 19-21, sector 1. În cazul în care doriți mai multe informații puteti apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa pascal@drdameh.ro.