Plaza România a desemnat câstigătorii competiţiei de gătit Bon Appetit

Category: CONCURSHOBBY Comments: No comments

Bucureşti, 12 octombrie 2015: După ultima etapă a concursului de gătit, trei câştigători au obţinut premii în valoare totală de peste 3.500 de euro.

Cei trei câştigători ai concursului de gătit Bon Appetit, alături de câstigatorii celor doua premii speciale oferite pentru popularitate şi originalitate au fost desemnaţi în cadrul Finalei care a avut loc la Plaza România.

Cel care s-a calificat pe locul 1 a câstigat 1.000 de euro, cel de pe locul 2 a câstigat 500 de euro, iar cel clasat pe locul 3 a câstigat 250 de euro. Toţi aceştia, alături de câstigatorii premiilor speciale au primit cate un curs de bucatar oferit de  ICEP Hotel School.

 

Confruntarea abilităţilor gastronomice ale concurenţilor din finală, găzduită de Plaza România în data de 11 octombrie,  a pus la încercare juriul format din Antonio Passarelli, Dan Boerescu, blogg2eriţa Isabela Dobrin si Affan Yildirim, General Manager al Anchor Grup.

“Știm că românii sunt mari amatori de show-uri gastronomice, așa că ne-am gândit să facem unul la îndemâna lor, intr-un cadru cu totul inedit pentru astfel de competiţii – un centru comercial. Am sprijinit comunitatea amatorilor de gastronomie şi le-am dat șansa membrilor ei să iasă în lumina reflectoarelor şi să-şi transforme acest hobby într-o carieră în toată regula”, a declarat Affan Yildirim.Bon Appetit 2

Concursul de gătit Bon Appetit a început în primavaralui 2015, iar pasionaţii de gastronomie s-au putut înscrie până în luna septembrie. După preselecţiile desfăşurate la Plaza România şi Bucureşti Mall pe 3 şi 4 octombrie, din 48 de concurenţi, opt semifinalişti per mall au rămas în cursă. Următoarea etapă a competiţiei a avut loc în ambele centre comerciale în data de 10 octombrie, iar doi concurenţi per mall au intrat în finala Bon Appetit. Juriul a punctat preparatele gătite de concurenți în finală, luând în calcul mai mulți factori: gustul și prezentarea preparatului, dexteritatea și originalitatea concurentului, dar și respectarea temei competiției: sănătate și savoare.

 

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

 

 

Tags:  , ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>