Papioane în scop caritabil

Category: BAZARMODĂ Comments: No comments

Magazinul Papioane Talida este primul magazin de papioane din România în scop caritabil. Papioane pentru bărbaţi, femei şi copii sunt puse la vânzare pentru generarea de venituri pe care apoi le direcţionăm spre copii bolnavi de cancer şi leucemie.

Magazinul online „www.papioanetalida.ro” pune la dispoziţia bărbaţilor papioane pentru toate gusturile şi pentru toate evenimentele ca alternativă la costumul cu cravată. Pentru oricine şi-a propus să fie îmbrăcat potrivit atunci când participă la evenimente speciale (de exemplu nunţi, gale, discursuri, aniversări, reuniuni, spectacole) accesând site-ul Papioanetalida.ro pot fi alese şi comandate papioane pentru bărbaţi, femei şi copii,care să ofere ţinutei tale un aer distins şi elegant.

Papionul are un rol aparte în domeniul accesoriilor vestimentare masculine. Deşi există din secolul 19, fiind foarte apreciat şi purtat de marile personalităţi politice ale vremii în următoarele zeci de ani de la apariţie (de exemplu Albert Einstein, Harry Truman, Sigmund Freud, Winston Churchill), papionul a pierdut din popularitate în favoarea cravatei care şi în zilele noastre reprezintă un accesoriu foarte apreciat atunci când este folosit la costum sau simplu la o cămaşă.

În ultima perioadă tot mai mulţi bărbaţi şi femei aleg să poarte papion pentru a-şi scoate în evidenţă personalitatea atunci când participă la evenimente deosebite şi, mai rar, la ţinutele cotidiene.

Pentru bărbaţii de toate vârstele care astăzi au tras concluzia că papionul este capabil să confere vestimentaţiei lor eleganţă şi prestanţă, magazinul „Papioanetalida.ro” oferă papioane pentru bărbaţi care corespund preferinţelor şi gusturilor tuturor bărbaţilor.

În ziua de astăzi, papionul este atât de neobişnuit că accesoriu, încât atrage atenţia imediat. Pentru prezentatorii la spectacole şi pentru cei care prin natură activităţii lor obişnuiesc să ţină discursuri, purtarea modelului potrivit de papion va atrage atenţia ascultătorilor.

Magazinul Papioanetalida.ro oferă la preţuri foarte avantajoase bărbaţilor care doresc să-şi etaleze personalitatea şi farmecul personal, papioane reglabile (au un sistem de închidere care permite reglarea pe diferite circumferinte ale gâtului), papioane simple şi cu imprimeuri (diferite texturi şi culori), papioane cu accesorii, diferite stiluri (clasic, fluture, îngust şi cel cu marginile ascuţite). Pentru toate exigenţele personale şi pentru toate evenimentele la care doreşti să participi, site-ul

Papioanetalida.ro îţi pune la dispoziţie o gamă foarte diversificată de papioane pentru bărbaţi de diferite mărimi, diferite culori simple sau texturi, diferite materiale (mătase, lână, bumbac sau amestec de lână şi bumbac, catifea, stofă). Papionul este un accesoriu potrivit pentru oricine a ajuns la concluzia că tradiţională cravată este prea banală. Este foarte important că papionul să fie purtat ţinând cont de anumite detalii personale care merită să fie luate în seamă. Nu oricare model de papion este potrivit la orice ţinută.

Nu orice model de papion se potriveşte oricărui bărbat. De o mare importantă este că modelul, culoarea şi dimensiunile papionului să fie alese în funcţie de înălţime, talie, circumferinţa gâtului şi trăsăturile feţei pentru a crea o ţinută elegantă şi armonioasă care să scoată în relief personalitatea specifică fiecărei persoane. Papioanele pot fi purtate la costume smart şi business, la smoching, la frac, la costume din tweed şi lână, la ţinutele combinate business casual (pantaloni şi cămaşă) şi pentru cei mai îndrăzneţi se poate purta la blugi, jachetă sport şi tenişi.

Site-ul Papioanetalida.ro este un site care vinde papioane în scopuri umanitare. Fiecare papion sau accesoriu achiziţionat din magazinul de papioane devine o contribuţie importantă pentru salvarea vieţii copiilor bolnavi de cancer, pentru sponsorizarea adăposturilor pentru bătrânii străzii, pentru sprijinul persoanelor care au ajuns în situaţii critice sau pentru susţinerea multor proiecte de educaţie şi întreţinere a copiilor orfani. Toate proiectele iniţiate şi susţinute de magazinul de papioane pentru bărbaţi pot fi analizate pe site-ul Papioanetalida.ro.

 

sursa: www.comunicatedepresa.ro

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>