Oare care este planul din umbră al Elenei Udrea?

Category: POLITICĂ Comments: No comments

 

Nu as fi vrut să mă bag în politică, dar nu mă pot abține. M-am uitat zilele trecute la Lumea lui Banciu. Îmi place tare de tipul ăsta. A avut câteva momente excelente privind declarația Corinei Crețu cu privire la faptul că „femeile trebuie să înghită mult pentru a intra în grațiile unui bărbat”. Mă rog, nu despre cât, cum și de la cine a înghițit Corina Crețu vreau să scriu, ci despre o altă blondă din politica românească, Elena Udrea, pe care astăzi am văzut-o ținând un discurs (oare?!) la deschiderea de an școlar la un liceu privat (exact!) din București.

Nu pot spune nimic nou despre istoricul Elenei Udrea,  însă sunt foarte contrariată de prezent. Ce naiba face? Sunt convinsă că știe foarte bine că nu are nicio șansă la alegerile prezidențiale. Este atât de plată în discursuri, este atât de liniară încât nu poate trezi interesul nimănui. Este evident că nici nu depune prea mult efort în acest sens. Normal că nu este atât de naivă încât să investească prea multă energie într-o cauză pierdută. Am tot auzit/citit diferite păreri despre strategia Elenei Udrea, despre planul lui Băsescu, despre spălarea de bani care ar fi de fapt în spatele acestei campanii. Dar totuși, încerc să văd mai departe de atât. Ce va face după aceea? Unde va fi  Elena Udrea după prezidențiale? Băsescu a zis clar că se retrage din viața politică. Chiar am urmărit ieri interviul lui pe un post de tv.

Cred că Elena Udrea ar face o carieră extraordinară în lumea politică în Statele Unite. Argumentează, arată bine, nu îi este teamă de camera de filmat, are potențial financiar, este dedicată și implicată. Cred că, cu un pic ajutor, poate chiar din partea lui Mitch Stewart, actualul sfătuitor al lui Victor Ponta și omul care l-a făcut președinte pe Obama, Elena Udrea poate ajunge departe. Parcă mi-o și închipui pe Elena Udrea făcând o carieră frumoasă pe scena politică a Statelor Unite. Nu aș merge mai departe să o cumplez cu vreo figură publică, dar nu se știe niciodată.

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>