O noua platforma online pentru angajatii care lucreaza de acasa

Category: CARIERĂ

Începând cu luna mai, Dan Boabeș, CEO al Simplus, acționar CityLink și fondator al FlashCall, se alătură 4mind.ro – prima platformă românească de beneficii extra-salariale pentru bunăstarea emoțională a angajaților, devenind astfel cel de-al patrulea partener, alături de fondatoarele serviciului Adina Pintea, Eliza Stoica și Andreea Beleneș.

Consider că este o mare nevoie – aproape deloc acoperita pe piață – pentru acest tip de beneficii. Perioada pe care tocmai o traversăm nu a făcut decât să evidențieze o nevoie pe care companiile deja o conștientizau – aceea de a se îngriji de starea de bine a angajaților, personalizat și prin mijloace de acces la distanța cu care această pandemie ne-a obligat să ne obișnuim.”- a declarat  antreprenorul Dan Boabeș

Fondată la începutul lunii aprilie, platforma oferă pe parcursul crizei COVID-19 un serviciu gratuit de susținere emoțională a angajaților din România. La doar o luna de la lansare, rețelei 4mind.ro i s-au alăturat 70 de specialiști în psihoterapie și coaching. Investitia in aceasta platforma a ajuns la 30.000 de euro.

Până în momentul de față 50 de companii din mai multe sectoare de activitate s-au arătat interesate să ofere acest beneficiu celor aproximativ 30.000 de angajați ai lor. Toți angajații au acces la sfaturi utile pentru o stare de bine, exerciții de relaxare precum și câte o ședință de consiliere gratuită din partea oricărui specialist partener al rețelei 4mind.

“Suntem încrezători că împreună cu angajatorii vom ieși din această criză într-o nouă normalitate, în care săluăm măsuri pentru a corecta problemele mici înainte sădevina mai mari. O lume în care terapia este accesibilătuturor cu ajutorul tehnologiei și fiecare angajat are la dispoziție instrumente pentru a combate stresul șianxietatea.” – a mai declarat Dan Boabeș.” – a mai declarat Dan Boabeș.

După încheierea perioadei de gratuitate, platforma va oferi companiilor posibilitatea să încheie abonamente pentru angajați. Viziunea 4mind.ro este să pună bazele unui beneficiu extra-salarial foarte accesibil pe care orice companie să și-l poată permite și astfel să contribuie mai mult la îmbunătățirea stării de bine a angajaților săi.