O carte care te va ajuta să nu te mai simți singură. Trăirile tale sunt normale. Experiențele tale sunt și ale altora. Vei învăța astfel să te privești cu mai multă blândețe și acceptare, și vei reuși să iubești fiecare părticică din tine!

Descrierea cărții

O carte scrisă din două perspective – personală și psihologică – prin care autoarea se expune cu vulnerabilitate și onestitate, din dorința de a se vindeca de ea însăși. Folosind toate cunoștințele din profesia de psihoterapeut, aceasta se ia drept studiu de caz, se analizează începând cu perioada copilăriei, când nevoile sale afective și emoționale nu au fost satisfăcute, până în prezent, când viața de adult s-a dovedit a fi confuză, din cauza traumelor nevindecate din trecut.

Citind această carte vei avea senzația că stai de vorbă cu o prietenă, care îți povestește întreaga ei viață și din experiența căreia ai foarte multe de învățat! Inevitabil te vei regăsi în confesiunea ei și vei descoperi cauza problemelor care te frământă, vei conștientiza motivele in spatele unor comportamente, vei identifica blocajele emoționale, convingerile limitative și obstacolele ce stau în calea fericirii adevărate. În plus, vei identifica și modul în care îți poți trata rănile și lipsurile emoționale.

La final, vei învăța să îți descoperi esența unică, vei reuși să fii stăpân pe gândurile și pe emoțiile tale și vei trăi viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna!

Citind această carte vei reuși să:

  • Tratezi problemele reale și închipuite, evenimentele aparent banale, dar interpretate de creier drept trauma
  • Faci pace cu trecutul și trăiești autentic, rescriindu-ți povestea de viață
  • Conștientizezi și elimini factorii care blochează accesul fericirii în viața ta
  • Accepți lucrurile pe care nu le poți schimba și preiei controlul asupra vieții tale
  • Înveți să nu te mai auto-sabotezi și te eliberezi de etichete
  • Îți vindeci rănile, conștientizezi emoțiile și te bucuri de tot ce e mai bun

Despre autor

Andreea Săvulescu este o autoare bestselling, care a scris o carte vândută în peste 200.000 de exemplare. Ziua în care m-am iubit cu adevărat este cartea care a situat-o pe locul 1, fiind cel mai bine vândut psiholog din România. Secretele ei sunt autenticitatea și vulnerabilitatea. Aceasta nu scrie teorii și concepte, ci împărtășește experiențe din viața personală, își deschide sufletul cu o sinceritate dureroasă și își analizează propriile povești prin prisma psihologiei. Experiența ei în lucru 1 la 1 cu oamenii, o ajută să sublinieze clar pentru cititori motivele care conduc la cele mai mari problem din viața de zi cu zi.