Mobilitate, sănătate, relaxare cu WaterBike®

Category: DIETĂFRUMUSEȚE&SĂNĂTATESPORT

În prag de iarnă, când ne pregătim să tragem linie şi să vedem câtă grijă am avut de noi anul acesta, mai putem încă să facem ceva pentru propria sănătate şi stare de bine. Iar, contrar aşteptărilor, efortul depus poate fi minim şi cu reale beneficii atât în plan fizic, cât şi psihic.  Deschis în luna mai 2016, primul centru WaterBike® din România, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabina privată, poate constitui o soluţie pentru a încheia anul într-un mod pozitiv şi cu rezultate vizibile. Secretul constă, în primul rând, în efectul binefăcător al apei, dar şi în mişcările de pedalare susţinute de aceasta.

Potrivit pentru orice categorie de public, indiferent de vârstă (preferabil peste 16 ani), sex, sau experienţă şi antrenament în diverse sporturi, WaterBike® oferă programe diverse pentru probleme variate. Astfel, indiferent că se apelează la această metodă pentru recuperare medicală (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor, etc), tonifierea sistemului cardio-vascular, menţinerea sau recăpătarea formei (în cazul viitoarelor şi proaspetelor mămici), ameliorarea celulitei şi eliminarea kilogramelor în plus, tonifierea părţii inferioare a corpului sau pur şi simplu pentru relaxare, la WaterBike® oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale. Astfel, printre categoriile mari de programe, se numără cele dedicate slăbirii şi eliminării celulitei, vitalităţii şi recăpătării tonusului muscular, dar şi programele specifice, dezvoltate special pentru anumite probleme.


1 flyer_verso


Doar pe parte de recuperare medicală, WaterBike® şi-a demonstrat de-a lungul timpului în nenumărate rânduri eficacitatea în recăpătarea mobilităţii membrelor inferioare, prin aportul deosebit al apei. Aceasta nu doar permite efectuarea mişcărilor într-un mediu blând, care susţine articulaţiile fără să le obosească, dar opune şi rezistenţă atât de necesară pentru dezvoltarea musculaturii, contribuind totodată la diminuarea progresivă a durerii cauzate de diverse patologii (ex: artroză). Totodată, apa masează în timpul exerciţiilor partea inferioară a corpului, inducând un drenaj activ şi ajutând la eliminarea senzaţiei de picioare obosite. Alături de toate aceste efecte benefice, se adaugă şi senzaţia de relaxare, obţinută atât datorită apei, cât şi a cromoterapiei din cabina de aquabiking. În acest fel, WaterBike® este modul ideal atât pentru a-ţi începe ziua, cât şi pentru a o încheia.

Iar pentru că iarna e aproape, nu doar programele pregătite sunt de partea publicului divers, ci şi ofertele pregătite de WaterBike®. Astfel, până pe dată de 31 decembrie, oricine poate beneficia de oferta specială pentru programul VIP de doar 99 euro / luna (o reducere de 50%). De asemenea, pentru persoanele care doresc să le facă celor din jur un cadou original, WaterBike® a lansat voucherele-cadou de Crăciun. Aşa că acum le puteţi oferi o stare de bine unică oamenilor dragi!