Milano Luxury- locul unde ai parte de răsfățul maxim

Category: FRUMUSEȚE&SĂNĂTATE

Poziționat în partea de Nord a Bucureștiului, salonul Milano Luxury este locul unde doamnele se pot bucura de o gamă variată de servicii premium. De la pedichiură, până la coafor, echipa de profesioniști te întâmpină într-un design luxury, așa cum îi este și denumirea.

Când a pus bazele acestei pasiuni transformată în afacere, Marina Lixandra a vrut ca femeile din România să se bucure de servicii de calitate și de o locație cochetă, cosy, exact ca în străinătate. Așa cum le vedem pe femeile din clanul Kardashian că sunt răsfățate la salon, iată că de un astfel de “tratament” pot avea parte și doamnele care aleg Milano Luxury. Cum intri pe usa salonului din strada Nicolae Caramfil, nr 34, nu poți să nu remarci designul ultra modern. Oglinzile mari încastrate în arcade aurii, mobilierul din lemn alb. Apoi, produsele de calitate, amabilitatea echipei de profesioniști și, bineînțeles, varietatea de servicii.

“Am vrut ca cei care trec pragul salonului Milano Luxury să găseasca tot este mai bun, de la produse, până la echipa mea de oameni care își fac treaba în mod exemplar, și asta o pot spune pentru că văd cu câtă bucurie revin clienții. Evident, dacă am vrut ceva de calitate, am luat în calcul toate cheltuielile, care nu sunt deloc mici. Și, deși investiția se poate observa de la intrare, să știti că prețurile serviciilor noastre sunt modice, permisibile. Nu am intenționat să scot cheltuielile crescând costurile, așa cum se procedează de obicei. Vreau să văd bucurie pe chipul celor care vin aici”, ne-a povestit proprietara locației, Marina Lixandra.

Servicii de coafor cu produse Kerastase sau Wella, manichiură- pedichiură, tratamante coporale cu aparate de ultimă generație, tratamente faciale cu produse din gama luxury, make-up profesional, masaje de toate tipurile într-o camera al cărei design și atmosferă îți garantează relaxarea totală după o zi grea, și servicii pentru epilare clasică și definitivă. Aici găsești totul!

Printre cele care au devenit cliente Milano Luxury se număra și vedete precum Roxana Nemeș, Cristina Spătar, Misha, Roxana Ciuhulescu, dar și doamne cu notorietate în mediul de afaceri sau politic. “Ne trec pragul femei superbe, cu vârste diferite, de la 18 până la 70 de ani, studente, vedete, women in politics sau business women. Indiferent de tipologie sau statut, toate se bucura de atenție, de tratamente de calitate, iar zâmbetul de la final este cea mai bună răsplată”, ne-a mai spus Marina Lixandra.