Marty Cintron de la No Mercy, rețetă specială de Paște pentru publicul român

Category: EVENIMENTE

Solistul și actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, aduce din nou în România hiturile de-acum aproape trei decenii, “Where Do You Go”, “My Promise” ori “Please Don’t Go”. Omul din spatele trupei No Mercy, cu care a vândut peste zece milioane albume în întreaga lume, vine la DISKOteka Festival la Timișoara, între 31 Martie și 2 Iunie, pe stadionul Dan Paltinisanu.

Marty Cintron nu este deloc străin de România, el a venit de peste 12 ori la noi în țară, să se distreze, dar să și mănânce celebrele sarmale, al căror fan declarat este.

„Am ajuns în România nu pentru un concert, pentru o vizită privată, în urmă cu 12 ani. Am tot revenit de atunci, am făcut aproape jumătate de tară, am prieteni mulți și, mă laud un pic, știu multe cuvinte în limbă romană: hai noroc, sarmale, tuică, burtă soup”, declară artistul.

Artistul și-a petrecut sărbătorile de Paște în New York cu familia, fiind născut acolo. Își reamintește cu plăcere de copilăria petrecută acolo, dar și de sărbătorile Pascale, când pleca împreună cu copiii din zonă la vânătoarea de ouă roșii organizată de părinți în Central Park

 “Familiile noastre ascundeau ouă într-o anumită zonă din Central Park, iar noi trebuia să le găsim într-un timp record. Cine găsea cele mai multe ouă era premiat cu dulciuri și iepurași de ciocolată, sub privirile geloase ale celorlalți copii. Eu câștigam mereu, însă apoi împărțeam dulciurile mele cu restul. Acum că adult nu mai fac asta, însă rememorez cu plăcere întotdeauna amintirile acestea”, povestește Marty cu nostalgie.

Deși acum nu mai participă la vânători de ouă roșii, celebrul artist a rămas totuși cu o tradiție importantă, păstrată din copilărie: rețeta lui specială de pancakes, păstrată din familie. Astfel, Marty nu ratează nicio sărbătoare fără să prepare personal aceste clătite delicioase, iar acum ne-a împărtășit și nouă rețeta lui secretă:

1 ½ căni de făină

6 linguri de zahăr

2 lingurițe de praf de copt

¼ lingurițe de sare

1 ¼ căni de lapte 1% grăsime

¼ căni de unt de arahide

1 lingură de ulei de floarea soarelui

½ linguri de extract de vanilie

2 ouă mari ușor amestecate

Mod de preparare:

1.            Presărați ușor făină în cană de măsurare uscată și neteziți cu cuțitul. Amestecați apoi făină, zahărul, praful de copt și sărea într-un bol mare. Combinați laptele și ingredientele rămase; se adaugă la amestecul de făină, amestecând pană la uniformizare.

2.            Turnați aproximativ ¼ din cană într-o tigaie mare, în mijloc. Întoarceți clătitele când vârfurile sunt acoperite cu bule și marginile fierte.

Dacă vrei să îl vezi pe Marty Cintron live, profită de ofertele speciale achizitionează-ți acum abonamentul la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, unde te asteaptă trei zile de distracție alături de artiștii tăi favoriți.   În urma solicitărilor venite din partea celor care au unul sau mai mulți copii și doresc să vină cu ei la DISKOteka Festival, managementul a decis că începând cu data de 19 Aprilie să lanseze campania #DISKOteka_Family

Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani și 14 ani au acces GRATUIT alături de cei 2 părinti.Campania este valabilă în limită locurilor disponibile pentru toți cei care cumpără cel puțin 2 abonamente de adult (mama+tata) și DOAR pentru sectoarele de tribună, cu loc pe scaun.    Această campanie NU se aplică pentru zonele standing și nici pentru abonamentele de 1 zi.