• Complet necunoscuți – un film ecranizat în peste 20 de tari. Cum ai primit propunere de a juca într-un astfel de proiect? 

M-am bucurat enorm de aprecierea și încrederea lui Octavian Strunilă pentru rolul ăsta. Țin minte când a apărut prima variantă, cea italiană, cât de mult s-a vorbit despre el. Cum lumea, atât din mediu artistic, cât și din restul mediilor, prieteni, mama, vorbeau că e bine făcut și țin minte că pentru o secundă m-am gândit: „ce mult mi-aș fi dorit să joc și eu în el”. 

  • Ai văzut vreo ecranizare din alta țară?

Da. Am văzut de vreo 2 ori varianta franțuzească și cea italienească. Am văzut parți din unele din variantele asiatice, am povestit despre ele și m-am bucurat că există. Faptul că sunt atât de multe atestă cât de mare nevoie avem de povestea asta și că vorbește despre noi toți. În toate țările, în toate limbile. 

  • Cum ti-ai descrie personajul?

Andreea este o femeie blândă, veselă și demnă. Poate ar putea fi considerată naivă, dar de când e naivitatea sau inocența ceva de nedorit? Mi se pare că ridică o întrebare bună personajul. De ce preferăm cinismul în locul vulnerabilității? De ce alegem calea mai ușoară de a ne apăra unii în fața celorlalți și a ne ascunde în loc să ne lăsăm descoperiți?

  • Cum te-ai înțeles cu colegii de platou?

Nu doar că ne-am înțeles foarte bine ci am avut încredere unii în alții. Am știut că putem să ne bazăm unii pe alții, că dacă e ceva ce unul dintre noi observă că ar putea fi îmbunătățit, are libertatea să îi spună celuilalt. 

  • Ce parere ai despre Social Media și relațiile legate online? 

Ca oameni cred că avem nevoie de conectare autentică. Cred că noi căutăm asta uneori fără să ne dăm seama. Căutăm grupul, căutăm tribul, căutăm să știm că nu suntem singuri. Că suntem văzuți și apreciați. Și atunci încercăm asta și în social media. Cred că pe cât de mult hate este în online pe atât de mare este capacitatea de a fi împreună. 

  • In perioada pandemiei ți s-a întâmplat sa legi prietenii, sa dezvolți proiecte online? 

Am început să fiu mult mai activă și mă bucur mult că am făcut asta. Mă bucur că am avut curaj să vorbesc despre sănătate emoțională, body positivity și să folosesc mediul ăsta pentru a oferi un spațiu de siguranță. Da, mi s-a întâmplat să leg prietenii și chiar cred că se poate. Am cunoscut multă lume online și mă simt foarte apropiată de comunitatea mea de pe Instagram. 

  • Ce hobby-uri ai?

Cred că cel mai mare hobby e antreprenoriatul. În pandemie am lansat un business de produse de casă și corp: www.wearephoenix.org și mi-a deschis apetitul pentru a învăța lucruri noi și a crea un spațiu în care oamenii să lucreze fericiți. 

„Complet Necunoscuți” va avea premiera pe 24 septembrie in cinematografele din toata tara.