Conduce un partid intrat în Opoziție după 7 ani de guvernare, emană prosperitate și este acuzat de lipsă de combat pe scena politică. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a oferit imaginea săptămânii după ce zilele trecute un teanc de bani i s-a prelins din buzunarul sacoului chiar în timpul unei conferințe de presă. La “Insider politic”, emisiunea realizată de Sebastian Zachmann și difuzată la Prima TV duminică, de la ora 11.00, liderul celui mai mare partid politic din România vorbește despre planurile din prezent, dar și cele de viitor.

După mulți ani la Putere, PSD a trecut în Opoziție, unde e acuzat, paradoxal, de prea multă cumințenie. Pregătesc social-democrații răsturnarea guvernului sau vor aștepta liniștiți, la locurile lor, alegerile din 2024, pentru a reveni la Putere? Răspunsul îl oferă chiar Marcel Ciolacu.

Alături de Sebastian Zachmann, liderul politic al PSD a vorbit și despre pandemia care ne-a luat iar pe nepregătite, deși am ajuns la valul trei. Ce măsuri ar fi impus Marcel Ciolacu dacă astăzi ar fi fost prim-ministru? Ar fi carantinat Bucureștiul? Aflăm răspunsurile de la Marcel Ciolacu  la “Insider politic”, emisiunea difuzată de Prima TV.

Ne puteți urmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/