Irina Schrotter lansează Homebody, prima colecție a unui brand românesc de modă, realizată în totalitate după noile norme de siguranță

Category: MODĂ

Homebody este prima colecție vestimentară gândită pentru a fi purtată în casă și în spații publice deopotrivă, produsă după noile norme de siguranță într-o fabrică românească de textile. 

Colecția – capsulă Homebody by irina schrotter intră în categoria loungewear, un stil de îmbrăcăminte potrivit pentru femeile care vor să arate bine și, totodată, să se simtă în largul lor. Noul normal impune mai mult timp petrecut în casă, unde confortul primează. Colecția Homebody pune accentul pe confort și versatilitate, lăsând loc de mișcare pentru activități relaxante sau pline de energie. Hainele se remarcă prin culori vii și imprimeuri unice care au scopul de a da o stare de bine și de voie bună celor care le poartă. Materialele naturale precum bumbacul și inul stau la baza colecției formată din hanorace și pantaloni sport, bluze lejere, salopete și fuste diafane.

”Noua realitate în care ne aflăm impune mai mult timp petrecut acasă și haine cu o adaptabilitate mai mare. Homebody este exact despre asta, despre lejeritatea cu care poți purta aceeași piesă pe canapeaua ta, acasă, sau la o revedere cu prietenele. E despre nevoia de libertate, dar fără compromis pentru calitate și felul în care te simți când porți un obiect vestimentar. Echipa irina schrotter a fost bucuroasă să se întoarcă la muncă pentru crearea Homebody. Chiar dacă lucrurile nu mai sunt la fel, simțim o nouă provocare în a le îmbrăca pe clientele noastre astfel încât ele să se simtă minunat în pielea lor oriunde s-ar afla și să nu uite de micile bucurii ale vieții!”, declară Irina Schrotter. 

Pentru a limita efectele noului tip de Coronavirus pe plan local, Irina Schrotter, care conduce o fabrică de textile în care lucrează peste 700 de angajați, a impus noi norme de activitate pentru siguranța echipei sale. Astfel, colecția Homebody, este produsă cu multă atenție de către un personal instruit și pregătit pentru distanțarea socială. Echipa poartă măști lucrate manual în fabrică și mănuși de protecție.

Produsele Homebody by irina schrotter sunt acum disponibile în magazinul online www.irinaschrotter.com.