Luna septembrie vine cu multe noi începuturi. Lăsăm vacanța în urmă, împachetăm costumele de baie și prosoapele până anul viitor, iar adulții și copiii se pregătesc pentru un nou an școlar. O luăm de la capăt, ne reconectăm cu prietenii și colegii de școală, cu programul și rutinele vechi − momentele de “rămas bun” dimineața în fața școlii, gustările în parc, cinele în familie și, fără nicio îndoială, una dintre cele mai plăcute activități pentru orice familie: ora de baie pentru cei mici.

Momentele acelea de joacă printre stropii de apă, râsete și aroma produselor Johnson’s® rămân, cu adevărat, de neuitat. În ciuda grabei și a obligațiilor zilnice, ne întoarcem pentru o clipă la calm, în timp ce lucrăm la dezvoltarea cognitivă a copiilor jucându-ne și distrându-ne – deoarece acele momente de distracție și jocurile din timpul băii îi ajută să își dezvolte abilitățile cognitive, sociale, motorii și chiar emoționale. Ar putea exista ceva mai bun?

Iar, pentru a ne bucura la maximum de baie, Johnson’s® are o gamă largă de produse diferite, care se adaptează nevoilor noastre. Pe lângă faptul că este delicat cu părul, Johnson’s® Drops of Strength ajută și la întărirea firului de păr și la prevenirea ruperii; în timp ce Johnson’s® Shiny Drops este aliatul perfect pentru a oferi părului copiilor un aspect sănătos, făcându-l strălucitor și moale. Pentru cele mai încâlcite fire de păr – Johnson’s® No More Tangles: aceste produse au fost create pentru a descurca șuvițele încâlcite și a curăța delicat părul copiilor. Nu a fost niciodată atât de ușor să pieptănați părul copiilor. Iar pentru o baie plină de distracție și bule, nu uitați de Johnson’s Johnson´s Baby Bubble Bath.

Încheiați-vă ziua cu copilul pe jumătate adormit, înfășurat într-un prosop și bucurându-se de mirosul produselor Johnson’s®. Pentru că întoarcerea la școală înseamnă și întoarcerea la rutine bune.

JOHNSON’S® Drops of Strength: Pe măsură ce copiii cresc, părul se schimbă. Părul și scalpul copiilor își continuă dezvoltarea până la vârsta de 12 ani, astfel încât au nevoie de o îngrijire specială. În comparație cu alte produse pentru adulți, produsele Drops of Strength au fost formulate pentru a fi mai delicate. De asemenea, ele întăresc firul de păr și ajută la prevenirea ruperii. Îmbogățite cu vitamina E, au fost create pentru a face părul copiilor puternic și sănătos. Ambalaj: 500ml și 200ml (spray). Preț recomandat*: 19,99 Ron (Șampon), respectiv 13,99 Ron (Balsam – Spray)

JOHNSON’S® Shiny Drops: Toată această gamă este îmbogățită cu ulei de argan și proteine de mătase. Această gamă este formulată pentru ca părul să strălucească și să devină mai fin, făcându-l să arate mai sănătos ca niciodată. Ambalaj: 500ml și 200ml (spray). Preț recomandat*: 19,99 Ron (Șampon), respectiv 13,99 Ron (Balsam – Spray)

JOHNSON’S® No More Tangles: Câștigă lupta cu părul încâlcit cu această gamă special creată pentru a ajuta la menținerea părului copiilor sub control. Această gamă lasă părul moale, ușor de manevrat și a fost formulată pentru descâlcirea părului în timpul băii. Ambalaj: 500ml și 200ml (spray). Preț recomandat*:  19,99 Ron (Șampon), respectiv 13,99 Ron (Balsam – Spray)