Iarna asta, fii primul pe pârtie în Austria

Category: CĂLĂTORIIȘTIRITIMP LIBER Comments: No comments

Bucureşti, 08 octombrie 2014 – Îţi place să schiezi, dar ţi-ai pierdut îndemânarea în timpul verii? Nu mai e o problemă. Pe 18 octombrie, ţi-am pregătit cel mai cool antrenament de ski la Promenada, dar şi premii pe măsura entuziasmului depus.

Şase zone special pregătite pentru pasionaţii sporturilor de iarnă îşi aşteaptă pe 18 octombrie participanţii. Schiori de toate vârstele, femei şi bărbaţi, cu experienţă pe pârtie sau doar prima dată cu schiurile pe umăr, se vor putea întrece începând cu ora 11:00 pentru marele premiu – un sejur complet de şapte zile în Austria. Cu fiecare pas făcut şi fiecare provocare rezolvată, cu fiecare zonă de pe harta evenimentului, participanţii vor primii nu doar o viză pe paşaportul de Austria, dar şi un antrenament pe cinste pentru pârtiile care îşi aşteaptă câştigătorii.

Copiii sunt aşteptaţi în cele două zone dedicate lor – Kid Quest for Holiday şi Gingerbread Corner – cu ateliere de muzică şi dans, dar şi cu ocazia inedită de a construi din turtă dulce o delicioasă căsuţa de vacanţă. În plus, cei mici vor putea afla uimitoarea poveste a omuleţului de turtă dulce şi îl vor putea crea şi decora chiar ei cu fundiţe şi nasturi coloraţi.

Antrenamentul adulţilor se va desfăşura în special în zona de Winter trials, unde nu doar îşi vor pune în evidenţă îndemânarea la jocurile de iarnă şi campionatul de darts, dar vor putea urmări şi un show revigorant de tobe susţinut de Paul Luculescu, unul dintre cei mai talentaţi percuţionişti români. Iar pentru că efortul depus pe pârtiile de ski necesită distracţie pe măsură, doritorii sunt aşteptaţi în zona Apres Ski oferită chiar de Tirol (locul de origine al distracţiei de după ski), unde cocktail-urile, spectacolele de flair bartender şi o demonstraţie inedită de milonga pe schiuri vor încinge atmosfera dar şi în zona de board games, unde vor putea lua parte la campionatul de Catan. În final, pentru aceia pe care mişcarea şi voia bună îi fac să arate perfect în poze, colţul Hervis e ideal pentru un selfie şi o ultima ştampila pe paşaportul de Austria.

Nu-i aşa că după o asemenea zi plină de bucurie de viaţă, tot ce mai trebuie să faceţi sunt bagajele? Pârtia va aşteaptă.

Şi mai multă inspiraţie pentru vacanţă de iarnă în Austria găsiţi pe www.austria.info.

 

eBanner-728x90 px

 

 

Evenimentul este organizat de către Oficiul Naţional de Turism al Austriei şi are ca parteneri: Promenadă, Happy Tour, Austrian Airlines, Hervis, Generali România, 9695, Humanic, Olga Gudynn Int’l School, Learn with Music, Tangotangent.

Parteneri media: Phoenix Media, www.9AM.ro, www.wall-street.ro, www.garbo.ro, www.nineoclock.ro, www.eva.ro, www.121.ro, www.acasă.ro, www.kudika.ro, www.widemagazine.ro, www.instilulmeu.ro, www.ele.ro , www.şuete.ro , www.replicavedetelor.ro , www.cariere.ro , www.sapteseri.ro , www.ecotrend.ro , www.adpm.ro , www.highclassmagazine.ro , www.mujer.ro , www.styleandnature.ro , www.e-femeia.ro .

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la adresa de e-mail monica.măgureanu@pandorra.ro.

 

Despre Oficiul Naţional de Turism al Austriei

Oficiul Naţional de Turism al Austriei este o organizaţie naţională de turism al cărei scop principal este că, împreună cu toţi partenerii austrieci din industria turismului, să contribuie la păstrarea şi consolidarea competitivităţii Austriei că destinaţie turistică. Activităţi principale: promovarea destinaţiei de vacanţă Austria prin publicitate ATL şi BTL, colaborări media şi parteneriate cu agenţii de turism/tour-operatori, organizarea şi participarea la târguri şi platforme de vânzare. Oficiul Naţional de Turism al Austriei (ONTA) aduce o contribuţie esenţială la creşterea segmentului de piaţă austriac pe scenă turismului internaţional.
Activitatea ONTA în România se concentrează pe sezonul de iarnă în care Austria reprezintă destinaţia externă nr. 1 în preferinţele românilor. Austria oferă atât iubitorilor sportului, cât şi celor ce doresc să se odihnească, dar mai ales celor care vin cu familiile, nenumărate posibilităţi de a petrece o vacanţă plină de varietate la un preţ rezonabil.
Puteţi află informaţii detaliate despre Austria pe pagină noastră de Internet www.austria.info, unde va punem la dispoziţie de asemenea informaţii despre diferitele regiuni, staţiuni, oraşe, evenimente, festivaluri etc.

Tags:  , ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>