Indiferent cum îi spunem, fotbal sau fotbal american, tuturor ne place. Indiferent că este vorba de echipele pentru juniori sau pentru adulți, de turneele interne sau internaționale sau de meciurile jucate de echipele naționale.

HELL ENERGY, liderul pieței de băuturi energizante din România1, ne încurajează să susținem fotbalul fără să ne schimbăm preferințele pentru gustul cu care suntem obișnuiți. Până la sfârșitul anului 2022, ne putem arăta cu toții dragostea pentru fotbal nu numai prin accesoriile pe care le aducem cu noi la meciuri, precum tricouri, eșarfe, șepci și steaguri, ci și în zilele fără meciuri, cu băutura energizantă HELL ENERGY clasic, în ediția limitată HELL Football Fanatic.

Timp de câteva săptămâni, în perioada octombrie-decembrie, HELL ENERGY, băutura energizantă clasică și carbogazoasă, cu aromă tutti-frutti, are pe cutia din aluminiu un design personalizat, cu un jucător de fotbal.

HELL ENERGY Football Fanatic este disponibil în doze unice din aluminiu reciclabil la infinit, cu același conținut de cofeină de 32 mg / 100 ml, 5 vitamine din complexul B și alte ingrediente de calitate, fără conservanți.

Băuturile energizante HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne fabrici de producție din Europa.

Băuturile energizante clasice de la HELL ENERGY au 32 mg de cofeină / 100 ml de produs, același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai, iar, în plus, conțin și 5 vitamine din complexul B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg de cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), HELL ENERGY crede cu tărie că moderația și echilibrul sunt esențiale pentru păstrarea stării de bine și recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi.