Gala Premiilor GOPO se vede live pe PRO TV PLUS!

Category: EVENIMENTE

Luni, 29 iunie, Gala Premiilor Gopo sărbătoreșterealizările cinematografice ale anului trecutîntr-un eveniment organizat în aer liber, transmis în direct de PRO TV PLUS.

 Gala Premiilor Gopo, evenimentul care celebrează șirecompensează anual cele mai importante realizăricinematografice din România, va avea loc într-o nouă formulă, adaptată condițiilor actuale, la Verde Stop Arena. Este prima ediție outdoor din istoria Galei Premiilor Gopo, evenimentorganizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românescîmpreună cu Asociația Film și Cultură Urbană.

Telespectatorii vor putea urmări Premiile GOPO live, începând cu ora 19.30, pe PRO TV PLUS, iar cele maispumoase momente vor putea fi văzute și pe data de 1 iulie, pe canalul PRO CINEMA, de la ora 22.15.

Îi veți putea vedea pe nominalizații celei de-a XIV-a ediții a Galei Premiilor Gopo pășind pe covorul roșu alături de mulți alțiprofesioniști din industrie, invitați și omagiați în cadrul acestuieveniment, de la ora 19:30, într-un moment special prezentat de vedeta PRO TV Amalia Enache.


„N-am lipsit de la nicio ediție a Premiilor Gopo și în mai multerânduri am realizat interviurile oficiale de pe covorul roșu sauchiar am prezentat gala. Totul se derula în clădiri impozante, la Operă, la Teatrul Național etc.  Sigur, în trecut mi-ar fi fost greu-mi imaginez va exista o ediție cu covorul roșu întins la iarbă verde. Dar bucur nespus nu ne lipsim, în ciudapandemiei, de premiile industriei cinematografice românești! Merită tot respectul nostru! Ce ne-am fi făcut în carantină fărăfilme bune, fără cărți, fără muzică?! Arta ne este indispensabilă, indiferent de vremuri și abia aștept le iau interviuri celor maibuni actori, regizori și scenariști români, tuturor nominalizațilorla Premiile Gopo. Ne vedem în aer liber, distanțați, dar apropiațide pasiunea pentru film!” declară Amalia Enache

Filmele cu cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2020 sunt: „La Gomera (13 nominalizări), „Heidi” (10 nominalizări), Monștri (9 nominalizări), „Touch Me Not” (9 nominalizări), „Parking” (8 nominalizări) și „Mo” (6 nominalizări). Lista completă a nominalizărilor este disponibilăpe https://premiilegopo.ro/.