În regia lui Yorgos Lanthimos, cu Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef și Jerrod Carmichael în distribuție

Filmul „Poor Things” („Sărmane creaturi”) care a câștigat 4 premii Oscar® (Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun design de producție, Cel mai bun design vestimentar, Cel mai bun machiaj și coafură) și 5 premii BAFTA (Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun design de producție, Cel mai bun design vestimentar, Cel mai bun machiaj și coafură, Cele mai bune efecte vizuale), va fi disponibil din 27 martie doar pe Disney+ în România.

De la regizorul Yorgos Lanthimos și producătoarea Emma Stone vine povestea incredibilă și evoluția fantastică a Bellei Baxter (în interpretarea Emmei Stone), o tânără readusă la viață de către strălucitul și excentricul om de știință Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Sub protecția lui Baxter, Bella este entuziasmată să învețe. Dornică să exploreze zona mondenă care îi lipsește, Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat viclean și desfrânat, într-o aventură fulgerătoare pe toate continentele. Eliberată de prejudecățile vremurilor sale, Bella devine fermă în scopul ei de a lupta pentru egalitate și eliberare.

Bazat pe cartea lui Alasdair Gray, scenariul a fost scris de Tony McNamara, aceasta fiind cea de-a doua colaborare dintre Lanthimos și McNamara (“The Favourite”). Filmul a fost produs de Ed Guiney, Andrew Lowe, Yorgos Lanthimos și Emma Stone.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.