Am auzit de minunile pe care le face un masaj automat pe patul de jad. Multe dintre persoanele care au beneficiat de acest masaj mi-au transmis un mesaj extrem de pozitiv: “trebuie să îl încerci, este minunat!”, “mă simt mult mai bine și durerile pur și simplu au dispărut”, “După 16-20 de ședințe mersul meu s-a schimbat într-un mod radical. Și încă se dă o luptă între vechile obișnuințe și noua ordine impusă de coloana îndreptată”, spune Luminița Berariu (pianistă).

Chiar și Claudiu David, Campion de raliuri cu un palmares impresionant în competițiile internaționale a declarat: “Patul de masaj cu pietre jad și raze infraroșii înseamnă relaxare, refacere și nu în ultimul rând beneficiu terapeutic”.
foto_big_ingrijire

Am mers astfel și am testat vestitul masaj.

Ce este de fapt? Este un pat de masaj cu pietre de jad, turmalină și infraroșii. Este certificat drept aparat medical în China și se folosește cu succes în spitalele din Asia. Acesta a fost creat special pentru afecțiunile coloanei vertebrale și combină în mod armonios principii de medicină tradițională chineză precum: presopunctura, termoterapia, cristaloterapia, masajul într-o terapie holistică, cu efecte benefice în lanț, pentru întregul organism.

Secretul? Piatra de jad. Ne-am interesat și am aflat: Jadul este o piatră semiprețioasă compusă din silicat natural de aluminiu, calciu și magneziu, de culoare albă-verzuie până la verde închis, cu luciu sticlos. În China este cunoscut de cca. 5000 de ani, fiind considerat un obiect de cult. Din jad au fost confecționate în China obiecte de podoabă, bijuterii și talismane aducătoare de noroc. (sursa).

Iată ce informații am aflat chiar înainte de ședința de masaj. Personalul foarte amabil de la Casa Jad mi-a oferit toate detaliile necesare astfel încât să mă simt în siguranță și convinsă de beneficiile masajului.

În medicina chineza Jadul este considerat “piatra regală“, având puteri terapeutice datorită energiei blânde pe care o emite și acțiunii de întărire a plămânilor, inimii, timusului, sistemului imunitar, cât și accentuării funcției de filtrare a rinichilor și de detoxifiere a sângelui. Jadul scade tensiunea arterială, nivelurile mari de colesterol și rezolvă infertilitatea. Procesul de îmbătrânire este încetinit, iar ionii negativi pe care îi emite jadul, măresc abilitatea proprie a organismului de a se vindeca.

Ce se întâmplă de fapt? Circulația sângelui este acccelerată prin căldura degajată de rolele de jad din interiorul patului. Vasele de sânge se dilată; toxinele și reziduurile acumulate se dizolvă și sunt eliminate pentru a debloca sistemul circulator; totul este dinamizat în organism, calculii renali sunt eliminați. În plus, temperatura înaltă care se poate seta din telecomanda patului de masaj facilitează generarea de noi celule albe.

Rezultatul? Beneficii imediate, rezultate relevante în cazul afecțiunilor coloanei vertebrale, afecțiunilor digestive, renale, hepato-biliare, ORL, afecțiunilor endocrine, circulatorii, precum și în cazul migrenelor, insomniilor, depresiei și anxietății.

Unde? La sediul Casa Jad într-o atmosferă încântătoare, relaxantă, unde întreg personalul îți stă la dispoziție, sau în intimitatea propriei locuințe. Patul de masaj cu pietre de jad poate fi achiziționat de la Casa Jad, prețurile variind în funcție de model și materialul din care este confecționată husa.

“Vă spun, după ce sunt plecată câteva zile de acasă, primul lucru pe care îl fac când mă întorc este să fac masajul pe patul cu jad. Simt efectiv că renasc”, ne spune Elisabeta Lipa, campioană olimpică la canotaj și posesoare a unui pat de masaj cu pietre de jad.

 

Contactcasajad

CASA JAD Health & Wellness
Str. Craciun nr. 4, etaj 2 (intrare din Calea Dorobanti, intre Howard Johnson si Stefan cel Mare)
Sector 1, Bucuresti
Email: office@casajad.ro

 

Autor: Ada Șerban