Inspirați de preferințele exprimate de iubitorii de călătorii, Eturia a propus pentru Black Friday 2021 pachete de vacanță însoțite de reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Cele mai căutate destinații exotice au fost Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Maldive, Mexic, Dubai, Cuba, Seychelles și Sri Lanka, iar cele mai vândute produse au fost sejururile exotice, circuitele de grup cu însoțitor Eturia, vacanțele de Paști și tururile Share a Trip.

În perioada promoțională de 10 zile, ofertele noastre s-au schimbat periodic. Aceasta a atras, pe lângă un interes susținut, atingerea unui volum de 800 cereri de vacanță aflate în oferta Black Friday sau în afara acestei campanii. Iar toate acestea s-au concretizat prin vânzarea record a peste 300 de pachete de vacanță. Cele mai multe pachete vândute sunt pentru: Republica Dominicană, Kenya, Mauritius, Dubai și Maldive, iar ca tip de călătorie au fost preferate sejururile exotice, circuitele de grup, vacanțele de Paști sau Share a Trip. În plus, au fost și turiști care au preferat să-și planifice de acum vacanțele pentru 2022.”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Comparativ cu anul 2019, Black Friday 2021 a adus atât noi provocări, cât și recorduri în materie de trafic în site, număr de apeluri primite și bineînțeles vânzări. Astfel traficul a crescut cu 35%, iar valoarea totală a vânzărilor s-a dublat. Cel mai scump pachet de vacanță a fost un sejur de lux de 10 zile în Maldive, pentru 10,000 euro/persoană, iar cea mai cerută destinație a fost Republica Dominicană.

IMPORTANT! Eturia lansează azi, 25 noiembrie, o promoție Black Friday Premium bazată pe reducerile primite de la resorturile cu care Eturia are contracte și care derulează la nivel global promoția Black Friday. Astfel, le propune turiștilor români reduceri speciale de până la 600 euro/pachet/persoană pentru vacanțe în destinațiile: Jamaica, Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Seychelles, Kenya, Zanzibar și Cuba.

“Având în vedere faptul că am primit reduceri speciale Black Friday de la o parte dintre partenerii noștri, am decis să lansăm campania Black Friday Premium. Până pe 29 noiembrie, propunem pachete cu servicii de 5*, cu reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană și cu plecare oricând. Iberostar Resorts, Majestic Resorts si Meliá Resorts din Caraibe, Lux și Constance Hotels – Oceanul Indian și Collection Hotels & Resorts din Zanzibar sunt câteva dintre resorturile incluse în campanie”, a mai declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.