#Celebrul quiz show le va aduce experiențe de neratat telespectatorilor, în fiecare luni și marți seară, de la 23:00

Un nou sezon al celui mai antrenant quiz show din România, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va putea fi urmărit, din 20 mai, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D! Amatorii de quiz-uri și jocuri ale minții vor putea intra din nou în atmosfera intensă a emisiunii care a cucerit publicul încă de la lansare prin simplitate și dinamism și a plasat constant Kanal D în topul audiențelor.

Cu fiecare ediție, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” captivează publicul de toate vârstele, oferind o experiență de neuitat atât concurenților, cât și celor care urmăresc emisiunea din confortul propriilor case. 

“<Jocul cuvintelor> arată că și publicul de televiziune e într-o continuă schimbare. Si schimbarea e în bine. Pentru cei mulți care urmăresc concursul de mai bine de doi ani, am un cuvânt din 9 litere: Mulțumesc!”, spune Dan Negu.

Un format ușor de înțeles și captivant, ce pune la încercare cunoștințele de vocabular, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbiii române și capacitatea de a face conexiuni rapide și corecte. În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți curajoși, pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Cu Dan Negru la pupitrul emisiunii, atmosfera este întotdeauna plină de suspans şi fiecare moment devine o aventură în lumea fascinantă a cuvintelor.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” nu este doar un simplu concurs, ci o veritabilă gimnastică a minții, pentru întreaga familie. Nu pierdeți, din 20 mai, gimnastica minții pentru toată familia, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D!