București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, continuă și în luna iulie să scrie povești inspirate despre designul românesc, la Designers Boutique, spațiul dedicat fashionului “made in RO”.

Creatorii români din spatele brandurilor ELLIS, Ioana Dumitrache și Magic Charms aduc, în pop-up store-ul de la parterul centrului comercial, creații exclusiviste și pline de eleganță, care vorbesc despre femeia puternică și cu atitudine, care știe foarte bine să își exprime personalitatea prin fiecare detaliu și accesoriu pe care îl poartă.

Cu o prezență de peste 30 de ani pe piață, brandul ELLIS a îmbrăcat de-a lungul timpului  personalități importante de pe scena filmului, a teatrului, din televiziune sau din lumea sportului. Acum, creațiile spectaculoase, semnate Eli Lăslean, ajung pentru prima dată la Designers Boutique.

„Experiența de retail offline prin care intri în contact direct cu materiale, structuri și croieli diferite, este esențială atunci când suntem în căutarea unei ținute pentru un eveniment special. Astfel că, mă bucur să aduc creațiile ELLIS chiar în inima capitalei și să ofer șansa vizitatorilor să descopere piesele vestimentare care pun accent pe feminitate și reușesc să iasă în evidență în orice împrejurare. Am pregătit o colecție specială, plină de eleganță și rafinament, creată cu grijă și dedicare și îi invit pe toți pasionații de fashion autohton să descopere colecțiile ELLIS”, a declarat Eli Lăslean, designerul din spatele ELLIS.

În același timp, IDU Fashion, semnat Ioana Dumitrache, revine la Designers Boutique și aduce culoare și efervescență în pop-up store-ul de la parter. După ce a reușit să-și transforme hobby-ul într-un job full time, Ioana realizează articole vestimentare care scot în evidență orice siluetă, pentru că stilul nu are măsură.

„Mi-am propus să celebrez feminitatea, indiferent de măsură, și, prin creațiile mele, să ofer fiecărei femei mai multă încredere și inspirație. Zâmbetul și iubirea de sine sunt cele mai importante atuuri, iar articolele vestimentare pe care le semnez își propun să le reamintească acest lucru celor care le poartă. Am pregătit o colecție din materiale vaporoase și texturi perfecte pentru sezonul estival și sunt încântată să le împărtășesc cu vizitatorii centrului comercial, în cadrul acestei experiențe de retail offline, care ne aduce, nouă, creatorilor români, nenumărate oportunități. Vă aștept cu drag să descoperiți frumusețea, indiferent de măsură”, a precizat Ioana Dumitrache.

Și Magic Charms, brandul semnat de Maria Georgescu, revine la Designers Boutique cu bijuterii fine din metale prețioase. Înființat în urmă cu 7 ani, Magic Charms continuă să inoveze și să lanseze pe piață noi modele de accesorii, care vor completa orice outfit.  

„Am fost încă de la început inspirată de clienții Magic Charms, care m-au ajutat să cresc și să realizez noi modele de bijuterii, astfel că sunt încântată de oportunitatea de a mă întâlni cu aceștia. Vin la Designers Boutique cu cele mai cunoscute produse ale noastre – lănţişoarele pe fir transparent cu cristal Swarovski şi perle, dar și o selecție de inele, cercei, brăţări, lanţuri de corp şi brăţări de picior, potrivite pentru sezonul acesta. Vă invit cu drag să descoperiți bijuteriile Magic Charms și să explorați frumusețea și strălucirea lucrurilor mici”, a declarat Maria Georgescu.

Lansat în 2018, Designers Boutique continuă să susțină și să promoveze creatorii locali de fashion, într-un spațiu dedicat modei „made in Ro”, pus la dispoziție de București Mall-Vitan. Designerii au astfel ocazia să-și prezinte aici colecțiile și să interacționeze direct cu publicul, într-o experiență completă de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, de 6 ani, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.