Dragoste la prima vedere! Răsfață-te cu delicioasele Oje semipermanente Macarons Collection de la Cupio

Category: FRUMUSEȚE&SĂNĂTATE

Cine nu a auzit de macarons? Simbolurile dulci ale francezilor și adevărate tentații pentru gurmanzi, fursecurile cu cremă au avut un real succes încă din prima zi în care au apărut în comerț. Asociate cu rafinamentul, eleganța și răsfățul, deliciile colorate de arome variate sunt un desert potrivit pentru orice eveniment.

Inspirate de culorile delicioaselor fursecuri franțuzești, noile Oje Semipermanente Macarons Collection de la Cupio sunt alegerea ideală pentru o manichiură șic. Cele 22 de nuanțe disponibile promit să îți bucure simțurile fără a fi în pericolul de a acumula kilograme în plus. Cu noua gamă de oje semi îți vei răsfăța simțul vizual, iar nu cel gustativ, așa cum se întâmplă în cazul prăjiturelelor care, pe cât de delicioase sunt, pe atât de dăunătoare siluetei feminine. Iar noi, fetele, știm cât de grea este lupta cu kilogramele în plus.

Ojele semipermanente Cupio Macarons sunt o ediție specială de oje semipermanente ce garantează o calitate superioară și rezistență îndelungată pe unghii. Nuanțele pastelate disponibile sunt potrivite mai ales sezonului estival, ele fiind incluse în gama #SummerCollection lansată de Cupio în vara 2019.