Disclaimer

Comments: No comments

Informațiile cuprinse de acest site sunt oferite ca informare generală. Textele aparțin autorilor, și reprezintă opinia proprie și asumată privind subiectele dezbătute.

Reproducerea textelor de pe acest site se poate realiza liber, sub condiția specificării sursei.

Pentru colaborări și preluări de text din acest site, în mod constant, este necesară semnarea unui “acord de preluare”. În acest sens vă rugăm să ne contactați.

Anumite texte, evenimente, anunțuri pot fi preluate din alte surse. Această preluare se realizează numai cu acordul autorului și cu specificarea sursei în finalul fiecărui text.

Textele care au și scop publicitar  apar în site cu mențiunea “Advertorial”.

Concursurile organizate în parteneriate se supun unui Regulament de desfășurare cu care toate părțile implicate sunt de acord: partener, organizator, participant.

 

Acest site folosește Google Analytics, un serviciu asigurat de către Google, care contribuie la analizarea utilizării acestui site. Pentru acest scop, Google Analytics folosește “cookies”, mici fisiere text plasate în calculatorul Dvs, pentru a colecta datele de trafic. În conformitate cu Termenii și Condițiile serviciului Google Analytics, Google va folosi aceste informații cu scopul de a evalua modul de utilizare al acestui site și a elabora rapoarte referitoare la activitatea acestuia

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>