De ce te slăbește frumos și sănătos masajul cu bambus?

Category: DIETĂ

Masajul cu bambus este una dintre cele mai apreciate terapii de remodelare corporală. Practica, urmată de multe dintre vedetele de la noi – Lidia Buble, Ela Crăciun sau Andreea Bănică, aduce reale beneficii asupra organismului.
Fie că vorbim despre beneficii din punctul de vedere al interiorului sau de beneficii din punctul de vedere al aspectului fizic.
“Masajul cu bambus este singurul instrument cu ajutorul căruia poți beneficia de un masaj intens. În primul rând masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la bărbați. Masajul cu bambus este mult mai eficient decât cel clasic anticelulitic, iar asta pentru că rezultatele sunt vizibile până în primele trei ședințe, nu doare și nu lasă vânătăi. În plus, masajul cu bambus se poate începe de la vârsta de 14 ani și continuă până la 60+.”, explică Dan Bujor, specialist în masaj cu bambus.
De ce te slăbește frumos și sănătos masajul cu bambus?
1. Stimulează microcirculația și pune organismul în mișcare
2. Combate eficient și în mod 100% natural retenția de apă
3. Ajută la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, solduri, etc) și previne recurența celulitei.
4. Contribuie la ridicarea feselor.
5. Accelerează metabolismul celular.
6. Reglează ciclul somn-trezire și este cel mai bun remediu pentru persoanele care se confruntă cu insomnii.
7. Atenuează celulita, fiind de 8 ori mai eficient decât un masaj clasic anticelulitic și neimplicând durere sau leziuni ale pielii.