Cum să ai o vacanță fără griji? Cu cardul de vacanță 9695! – comunicat

Category: CĂLĂTORIINOUTĂȚI Comments: No comments

1A venit vara şi cu toţii avem planuri mari de vacanţă! Fie că alegem să mergem la munte sau la mare , vacanţa trebuie să fie doar pentru noi, să ne bucurăm, să ne relaxăm şi să ne încărcăm bateriile pentru ce urmează. Şi pentru că vacanţa ta să fie lipsită de probleme, îţi vine în ajutor cardul de vacanţă 9695

Cardurile de vacanţă sunt modalitatea prin care tu te asiguri că orice s-ar întâmpla rău cu maşină ta în vacanţă, acest lucru nu te va afecta. Cu cardul de vacanţă 9695, problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp şi astfel îţi îţi poţi continuă în linişte călătoria.

Cum funcţionează cardurile de vacanţă 9695?

Cumpără tipul de card care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale! Vizitează www.9695.ro sau sună la *9695 ori 021 9695 şi un operator te va ajuta să îţi activezi serviciile auto. Acestea vor fi disponibile în maxim 24 ore de la activare, având un termen de valabilitate de 15 zile de la momentul activării. Îţi poţi activă oricând cardul de vacanţă, astfel încât să beneficiezi de serviciile oferite de fiecare dintre ele exact atunci când ai nevoie.

 

Care sunt serviciile de care poţi beneficia cu cardul de vacanţă:

• Start- repunerea în funcţiune a acumulatorului uzat;
• Depanare- încercarea de repunere în stare de funcţionare a vehiculului dacă prezintă probleme tehnice pe drumurile publice;
• Tractare până la cel mai apropiat service auto- pentru evenimente produse pe drumurile publice se asigura transportul autovehiculului dacă acesta este imobilizat că urmare a unui eveniment acoperit;
• Tractarea la domiciliu/service agreat;
• Pană de cauciuc- serviciul de înlocuire a pneului în caz de pană. În cazul în care autovehiculul nu are pneu de rezervă sau pană nu poate fi remediată pe loc, autovehiculul va fi tractat până în cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului respectiva problemă;
• Până de carburant- în cazul în care autovehiculul este imobilizat datorită lipsei de combustibil, acesta va fi tractat până la cel mai apropiat furnizor de combustibil.
• Deblocare- în situaţia în care cheia de pornire rămâne blocată în incinta autovehiculului sau în situaţia blocării sistemului de închidere a autovehiculului, 9695 va organiza intervenţia la faţa locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului. Serviciul se consideră “tractare” dacă deblocarea autovehiculului nu este posibilă pe loc.
• Parcare- în cazul în care timpul de reparaţie al vehiculului depăşeşte 8 ore, sau vehiculul trebuie să fie depozitat în aşteptarea tractării, 9695 va acoperi taxele de parcare, pentru o perioada de maxim 3 zile.

 

2

Riscuri acoperite: Defecţiuni tehnice + Eveniment rutier + Furtul autovehiculului+ Lipsa combustibilului + Lipsa sau blocarea cheii + Pană de cauciuc
Beneficii: Ofertă unică fără limită de intervenţii;+Fără limita de kilometri;+Acoperire România şi Europa;+Asistenţă rutieră pentru orice problema în trafic;+Non stop şi fără limita de intervenţii în România şi Europa+Intervenţie în maxim 1 oră în oraşe şi 2 ore în afară oraşelor.
Cardurile de vacanţă pot fi utilizate numai pentru autovehiculele înmatriculate în România, cu masă maximă autorizată de până la 3.5 t şi cu o vechime de maxim 10 ani.

Servicii suplimentare pe care cardurile 9695 se oferă sunt disponibile la alegere dacă reparaţia durează mai mult de 8 ore şi se face la o distanţă de peste 50 km de domiciliul deţinătorului de card.
• Transport cu trenul sau avionul pentru distanţe mai mari de 1000 km în limita a 2000 RON;
• Cazare în limita a 300 RON/noapte/persoană pentru maxim 3 nopţi;
• Servicii taxi în valoare de maxim 200 RON;
• Înlocuirea vehiculului în limita a 450 RON/zi pentru maxim 3 zile;

Mai mult decât atât, dacă îţi activezi cardul de vacanţă 9695 până la 31 August 2014 poţi intră în tragerea la sorţi pentru o vacanţă de 4 persoane în valoare de 1500 Euro+ 100 litri de carburant + Un Card Premium 9695. Pentru mai multe detalii despre concurs şi regulament vizitaţi www.9695.ro.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>