CP: Record de cereri pentru Le Chateau la ExpoMariage 2015!

Category: DECORATIUNINOUTĂȚI Comments: No comments

Weekendul proaspăt încheiat a avut loc, în incinta JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, cel mai prestigios târg de nunţi din capitală, EXPOMARIAGE 2015.
Cea de-a XVII-a ediţie ExpoMariage Bucureşti a fost prima oportunitate de participare la un târg de nunţi pentru Le Château, cel mai nou complex exclusivist dedicat evenimentelor de gala, ce îşi va deschide porţile în primăvară acestui an.

Record de cereri
“Vizitatorii târgului au fost extrem de încântaţi de facilităţile oferite de Le Château. Oferta noastră ultra-all-inclusive a trezit interesul tuturor celor care ne-au trecut pragul. Am înregistrat peste 60 de cereri de oferte atât pentru sezonul 2015 cât şi pentru 2016”, a declarat Carmen Ioniţă, event manager Le Château.
Standul Le Château, demonstraţie de elegantă şi rafinament
Decoraţiunile de la standul Le Château au fost realizate cu ajutorul aranjamentelor florale din orhidee phalaenopsis, zambile, lalele, trandafiri David Austin şi ranunculus acceosorizate cu şiraguri de perle şi cristale.
Cu ocazia târgului ExpoMariage a fost montată o mostră de aranjament tipic pentru evenimentele Le Château:
“Atenţia pentru detalii, luxul sofisticat şi ofertele promoţionale au fost cele trei ingrediente care au câştigat încrederea vizitatorilor. Facilităţile Le Château acoperă absolut orice aspect necesar pentru găzduirea unui eveniment complet: scaune chiavari sau demifotolii îmbrăcate în catifea de mătase cu monogramă brodată, tacâmuri vintage, candelabre uriaşe, marmură, picturi în ulei sunt doar câteva dintre detaliile care asigura succesul absolut al unui eveniment. În plus, aşa cum este de aşteptat de la o sala de evenimente de lux, Le Château este echipat tehnic pentru a face faţă oricărui eveniment, iar clienţii care au reuşit să arunce ochii pe alte câteva oferte au apreciat din plin existenţa acestei tehnologii avansate”, a declarat Carmen Ioniţă, event manager Le Château.
Feedbackul vizitatorilor
Feedbackul venit din partea vizitatorilor a confirmat încă o dată poziţionarea Le Château că fiind cel mai sofisticat complex dedicat evenimentelor de gală, singurul din Capitală ce poate oferi evenimente complete, cu facilităţi fără precedent în acest moment.

Pentru mai multe detalii şi vizionari va aşteptăm să ne contactaţi :
Echipa Le Château
0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-château.ro
www.le-château.ro

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>