COS lanseaza colectia ACTIVE pentru femei

Category: MODĂ

COS are plăcerea de a anunța lansarea unei noi categorii de produse pentru primăvara 2020: activewear. Colecția oferă o serie de piese de îmbrăcăminte dedicate în exclusivitate femeilor, piese definite de valorile cheie ale brandului: funcționalitate, easy to wear, concepute pentru un stil de viață activ.

Colecția Active îmbrățisează etosul COS: design atemporal și angajamentul pentru metodele de producție sustenabile. Noi fibre tehnice obținute din materii prime regenerabile sunt introduse. Poliesterul și nailonul reciclate, alături de bumbacul organic dau colecției durabilitate. Fiecare piesă poate fi purtată atât în scop atletic, cât și athleisure.

Piesele Active sunt concepute pentru a lua forma corpului purtătorului și a-i lăsa libertate de mișcare. Inovația este explorată prin funcționalitate ascunsă; sutienul sport este realizat dintr-un material cu uscare rapidă și compresie; țesătura tricoului absoarbe umiditatea. Sutienul poate fi purtat în set cu pantalonii scurți sau colanți. Toate piesele sunt disponibile în trei culori.

COS Active prezintă o paletă de culori rafinată: maro-măslina, bleumarin intens și petrol, contrastată de roz și albastru cyan. Pentru a obține un aspect unitar colecției i se adaugă o geantă de gimnastică cu pliuri ascunse și șosete pentru încălțăminte sport.

cosstores.com