Concert Extraordinar – Irina Baianţ la Gradina de Vară Herăstrau pe 31 August

Category: EVENIMENTE

A cucerit inima publicului în rolurile principale feminine din “My Fair Lady” şi “Fantoma de la Operă”, iar pe 31 august va face senzaţie pe scena Grădinii de Vară Herăstrău, a Teatrului Constantin Tănase!

Irina Baianţ, Florin Ristei şi Adrian Nour – Fantoma de la Operă:

Irina Baianţ, cea mai prolifică tânără soprană româncă, vă învită să vă bucuraţi de arii şi duete din opere, operete şi musical-uri celebre, într-un frumoasă seară de sfârşit de vară. Talentatei soprane i se vor alătura două voci masculine celebre: Florin Ristei şi Adrian Nour. Veţi avea ocazia să îi ascultaţi pe cei cei doi artşti abordând secvenţe muzicale pe care le interpretează mai rar, în compania Irinei Bainaţ, dar şi în momente solo. Întregul concert se va derula sub bagheta reputatului dirijor Daniel Jinga care se va afla, ca de obicei, la pupitrul Orchestrei Metropolitane Bucureşti.  

Vă anunț cu mare bucurie că pe 31 august v-am pregătit o seară ruptă dintr-o filă de poveste!

Alături de Florin Ristei și Adrian Nour, cărora le mulțumesc că au acceptat invitația de a împărtăși cu mine emoțiile primului meu concert din București, v-am pregătit o seară pictată în culorile vocii umane și acompaniată de Orchestra Metropolitana București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, la Teatrul De Vara Herastrau!

Mulțumesc Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”, prin Primaria Capitalei pentru inițiativă și tuturor celor implicați, pe care ii voi numi cu recunoștință in viitoarele postări!” a scris Irina Baianţ intr-un mesaj pe pagina personală de Facebook.  

Aşadar sunteti aşteptaţi să savuraţi ultima seară de vară calendaristică, sub cerul înstelat,  în acorduri de opera, operetă şi musical, în compania Irinei Baianţ şi a invitaţilor săi.

Pentru acest spectacol sunt în vânzare doar 500 de bilete, deja disponibile pe site-urile specializate.

Canalul de You Tube al Irinei Baianţ poate fi accesat aici: https://www.youtube.com/c/IrinaBaiant/videos

Irina Baianţ, Florin Ristei şi Adrian Nour – Fantoma de la Operă: