Cojo de la X Factor si Andrei Vitan de la “Vocea Romaniei” sunt gata de nunta!

Category: MONDEN

Inca un cuplu din muzica romaneasca se pregatesc de casatorie anul acesta, in octombrie. Este vorba de Anca Cojocaru, pe care toata lumea o stie de la X Factor, care apoi s-a lansat in lumea muzicala cu numele de CoJo si a colaborat cu Adi Sina dar si Andrei Vitan care a participat in 2015 la “Vocea Romaniei”. Cei doi s-au cunoscut la un concurs de Karaoke acum cinci ani si de atunci traiesc o poveste fierbinte de iubire.

Am cerut-o in decembrie, pe 2, anul trecut si la biserica ne am logodit in luna mai. Am programat nunta la Saftica, la Salon de Mariaj pe 6 octombrie. Am ales meniul, care e format din preparate moderne dar si clasice, ca sa fie multumita toata lumea“, ne-a povestit Andrei Vitan.

Cand ne am cunoscut eram la Karoke si am cantat piesa Stay, de la Rihanna. Si am zis ca e foarte tare sa inregistram noi piesa si sa dansam pe ea“, ne-au spus cei doi. Si daca tot am vorbit de muzica, cei doi cantareti ne-au aratat si cele mai recente piesele lansate, caci au in plan si altele pe care le vor inregistra cat de curand. Andrei Vitan – Temperatura si CoJo cu piesa “Eu femeie, tu barbat”.

https://www.youtube.com/watch?v=GZ95yFC6w9Q
https://www.youtube.com/watch?v=Zv5v4e7ROOk