Chez Marie Confiserie – povestea din spatele unei afaceri dulci si stele Michelin

Category: CASĂ&FAMILIE

Chez Marie Confiserie nu este doar un atelier de dulciuri, este o afacere de familie in care cei din spate au pus mult suflet, pasiune si ingredient de cea mai buna calitate! Pasiunea pentru deserturi, ingredientele exclusiviste si maiestria Chef cofetarului, au facut din  Chez Marie Confiserie unul dintre cele mai iubite si apreciate branduri de dulciuri din Bucuresti.

Ce reprezinta Chez Marie Confiserie pentru tine si de unde va venit ideea?

Chez Marie Confiserie este cel de al doilea copil al familiei, locul unde ne petrecem timp, de multe ori zile&noapti la rand, atelierul cu cel mai frumos miros din lume, cel al copilariei fericite. Ideea a venit simplu si natural, de la fetita mea, careia imi doream sa-i ofer la o varsta frageda, deserturi fara zahar, din ingrediente curate insa delicioase.

Cu ce va deosebiti fata de alte laboratoare?

Ingredientele exclusiviste si maiestria Chef cofetarului, experienta acestutia ca Head Chef la 3 stele Michelin, intr un restaurant din Europa.

Lucrati cu un patiser profesionist sau este doar o afacere de familie?

Afacere de familie fiindca patiserul despre care povesteam mai sus este parte din familia noastra restransa.

Cat de mult reprezinta calitatea ingredientelor pentru Chez Marie?

Calitatea primeaza, nu facem rabat de la niciun produs fiindca orice detaliu conteaza in obtinerea unui gust si a unei texturi ideale.

Exista o intreaga teorie contra zaharului si a dulciurilor in general, care este parerea voastra?

Suntem de parere ca o masura in toate este varianta optima pentru o viata plina de satisfactii. Fara excese insa cu acceptarea faptului ca restrictiile zilnice creeaza doar frustrari.

Acordati o atentie aparte pentru dulciurile pentru copii?

Acordam o atenie aparte fiecarui produs insa dulciurile pentru copii intotdeauna vor reprezenta punctul nostru de maxim interes fiindca de aici am plecat in aceasta calatorie dulce. Lucram manual toate decoratiunile pe care le viseaza cei mici, nu adaugam zahar in torturile ce le sunt destinate si la un anumit interval de timp, pregatim cate o reteta noua.

Ce sfat dati parintilor care vor sa cumpere ceva dulce si de calitate pentru copiii lor?

Fiecare parinte stie cel mai bine ce decizii sunt de luat in ceea ce priveste copilul lor, noi doar putem sa le indeplinim visele in materie de gust si aspect.

Care este tiparul clientului Chez Marie?

In mare parte parinti tineri, orientati catre produse super premium si clienti de 30-50 de ani, pasionati de partea dulce a vietii, oameni obisnuiti sa calatoreasca si sa guste bunatati in toate colturile lumii

Evenimente mari si mici, pe care le prefera Chez Marie si de ce?

Fiecare comanda este tratata egal, fie ea restransa sau din contra, de sute de persoane. Ne plac ambele variante fiindca interactiunea cu clientii, feedback ul acestora, multumirea ce survine evenimentelor, sunt energie pura pentru noi

Unde va putem contacta si vedea mai multe detalii despre activitatea dva.?

Direct pe site ul nostru, www.chezmarieconfiserie.ro acolo unde va asteptam cu mult drag!