Cele mai frumoase declaraţii… de grijă le-am primit în nişte nopţi – de Ioana D

Category: DRAGOSTE&SEXGUEST POST

Știi… mă gândeam zilele trecute ce-mi doresc de la un bărbat? Să fie sex? Să fie dragoste? Să fie grijă? Să fie respect? Să fie sport? Să fie loialitate? Să fie dor? Să fie familie?

Pare… atât de complicat însă, în esență, este extrem de simplu. A… să nu crezi ca m-a lovit deșteptăciunea între ochi, no way, pur și simplu, după o zi pe care prefer să o șterg din calendar, după o zi în care am auzit atâtea vorbe şi promisiuni deşarte, am înțeles că cele mai frumoase declarații de… grijă sună cam aşa…

 

 

1. Ai grijă de tine!

Cine, spune-mi tu cine, în lumea asta nebună pe care o trăim, într-o cursă dementă după poziții sociale, conturi bancare, check in pe Facebook, pizde bifate și coaie mângâiate, cine mai are timp sau își mai face timp să-ți spună, frecvent… ”Ai grijă de tine”? Mie, îți spun sincer, nu prea mi s-a mai întâmplat asta până acum… Mă rog… Sunt eu mai ghinionistă.

2. Ţi-aş face un copil

Acum, sincer, nu vreau să fiu melodramatică sau să creionez o telenovelă turcească de proastă calitate – în România sunt la mare modă – dar prefer ADN-ul decât numele. Sunt multe molecule mișto acolo. Trebuie, musai, sa fie fetiță și să-i placă mașinile.

Revenind, în realitate, mă bucur chiar și pentru că ți-a trecut prin cap, fugitiv și în glumă, acest gând. Copilul este cea mai puternică și curată legătură pe care o pot avea doi oameni, fie ei alături, fie ei departe. Mulțumesc!

3. Am vrut să te feresc de nemernicul din mine


 Ooooo, daaaa… Și îți sunt recunoscătoare că nu ai reușit. Nu știu care e nemernicul și nu știu care este victima. Cred că fiecare personaj din povestea, pe care încerc să o construiesc în aceste 28 de zi care au rămas… libere, a fost pe rând victimă și nemernic. În plus, nu înțeleg și tind să repet obsesiv aceste întrebări, nu înțeleg cât de supărat trebuie să fie un om pe el ca să se facă, în mod constant, nemernic.

În plus, asta ca sfat în viață, atunci când vrei să gândești în locul celuilalt, și uiți să gândești pentru tine, încearcă să-i descoperi și secretele. S-ar putea să-i placă al dracu’ de mult să se joace cu focul și să se și ardă. Trăim într-o perioadă în care remediile împotriva arsurilor se dau fără rețetă, deci e ok.:)


 
Așadar, iată că am reușit să leg câteva idei și în seara asta, după – așa cum ți-am și zis deja – după o zi nebună.

Care e morala?

Simte mult și fii recunoscător. Pasiunea trece… grija este cea care se cere a fi hrănită.
 
APROPO:  Ai grijă de tine – atât fizic, cât și sufletește! Contează!