Cel mai bun produs pentru părul ondulat

Category: FRUMUSEȚE&SĂNĂTATE

Oh, părul ondulat…cât de iubit și de dezagreabil poate fi uneori! Părul ondulat este mofturos, extrem de prețios, el nu are două zile la fel. Și lucrul acesta poate fi confirmat de către orice posesor de o așa podoabă capilară. Sunt zile în care iubește spuma modelatoare, altele în care reacționează fericit la un gel flexibil…întotdeauna dă impresia că ai “spart”acel cod secret în ce îl privește. Dar câteva ore mai tărziu, își schimbă atitudinea. Se revoltă, nu mai este definit și capătă volum.

Alegerea unui produs de styling pentru un păr ondulat este diferită de celelalte tipuri de păr. Motivul? Acest tip de păr diferă de la o persoana la alta. Ce este potrivit unei persone, posibil să nu ofere același rezultat, alteia. Tocmai de aceea găsirea produsului perfect este foarte dificilă. Decât să cumperi produse la întâmplare care să iți aglomereze casa, alege unul singur, profesional, pe care ți l-a recomandat cea mai în măsură persoană care poate face acest lucru – stilistul tău.

STYLE CURL CREAM de la Keune iți îndeplinește orice dorință în materie de styling. Și nu e nevoie de atenție sporită sau mâini dibace pentru a-l folosi. Această cremă de styling se distribuie uniform pe părul umed și se usucă apoi cu foehnul. Buclele arată perfect la final. Nicio urmă de fire rebele. Părul strălucește pana la urmatoarea spalare. Spune drept, ce poți să iți doreșți mai mult de la un produs de styling?

Keune STYLE CURL CREAM – îl găsești în saloanele partenere Keune.

Preț: 90 lei