Ce ți-aș spune… de Ioana D.

Category: DRAGOSTE&SEXGUEST POST

…dacă ar fi ca ziua de mâine să nu mai vină… Astăzi fac un exercițiu, eu cu mine. Un exercițiu în care eu îmi imaginez ce ți-aș spune dacă aș știi că ziua de mâine nu ar mai exista…

Eh, hai, nu spune că sunt dramatică, însă ziua de azi m-a marcat într-un anume fel… așa că am decis, ca de ACUM, să nu mai amân nimic pentru MÂINE… AZI este prezentul, MÂINE este viitorul… N-am de gând să mor :)) și nici ție nu-ți doresc asta, este un simplu exercițiu, știi că-mi place să mă joc.

Acum… sigur… poate o să te deranjeze ce o să-ți spun sau poate o să te doară în fund, eu, însă, am învățat de la cineva:D că trebui să mă gândesc mai întâi la mine și să fac ce-mi trece prin cap. Știi că ce mă distrează cel mai tare este că acel cineva:D, este omul care se gândește cel mai puțin la asta, însă așa suntem noi – oamenii – ne place să dăm sfaturi altora, însă nouă ne este super greu să aplicăm ce sfătuim:D.

 

Ahh.. ce-mi place să vorbesc… Ahh… ce-mi place să mă abat de la subiect… Hmmm… revenind. Azi m-am gândit care ar fi cele 10 chestii pe care ți le-aș spune dacă ar fi să te văd pentru ultima dată.

1.Îmi e dor de tine și, daaaa, am învățat să nu te mai iubesc. Ai reușit-o p-asta, așa că nu te speria aiurea din nou, însă nu pot să nu recunosc că-mi este dor de nebunul ăla, de bărbatul ăla mișto care-și pune în practică toate farmecele ca să vrăjească, îmi e dor de circul ăla frumos…
Să nu-mi bagi placa aia că a murit, că oamenii mișto sunt nemuritori, uită-te la Eminescu :))
Dacă ziua de mâine nu ar mai veni, ai înțelege cât te-am iubit în trecut?


2.Ți-aş spune să fii fericit. Caută, mămică, fericirea în interiorul tău. Este atât de mișto să rupi bucăți care dor și sub ele să le găsești pe cele care vindecă.
3.Însoară-te cu o femeie deșteaptă. Atenție… alege-o pe aia care e deșteaptă în accepțiunea ta, aia despre care tu crezi că te va ajută să construiești ce-ți dorești tu cu adevărat.
4.Iubește-te așa cum ești și lasă dracului complexele și falsele impresii.
5. Nu te mai cenzura.  A venit vremea să gândești și cu inima, lasă creierul să se odihnească și el… Are și el o curea de distribuție… să nu-mi spui că e pe lanț, că leșin. :))
6.Bucură-te de anii pe care încă îi ai și privește cu deschidere că vin ăia care încep cu 30 și am auzit că atunci oamenii sunt cu adevărat împliniți.


7.Învață să selectezi oamenii din jurul tău și lasă-i aproape pe ăia care sunt mai deștepți, mai bogați sufletește, mai sinceri, mai raționali, mai deschiși, mai tari… o să ai mereu ce învăța de la ei. Viața este un examen continuu, ai grijă să te prindă cu temele făcute.
8.Nu te încrede în toată lumea. Nu toți cei care îți zâmbesc și îți spun ce vrei să auzi, îți sunt și prieteni. Ce este bun și ce este rău, îți va spune inima, nu oamenii.
9.Lasă stările proaste deoparte… ce-ți lipsește om minunat, ce-ti lipsește? Nimic! În viață suntem suma alegerilor noastre, deci… nemulțumirea vine pentru că îi construiești mediul propice.
10.Zâmbește în fiecare dimineață și bucură-te că ești sănătos și că poți să vezi răsăritul…

11.Nu-ți mai plănui viața minut de minut. Nu te mai crede stăpânul tău absolut. Am văzut zilele trecute un status mișto pe Facebook, știi ce spunea: ”Seara pui alarma să sune, dar știi sigur că o să te mai trezești?”
12.Urmează-ți visurile! Nimeni nu are dreptul să îți spună că nu poți! Doar tu știi de ce ești capabil! Caută răspunsurile în tine și motivează-te! Va fi al dracu de cool!
13. Lasă-te să obosești… e normal… plângi când îți vine, dă cu pumnul în perete, permite-ți asta 10 minute, apoi, gata, a trecut, dă drumul la viață că asta știi să faci, și o faci mișto.
14.Ține minte, căci eu nu voi putea să îți mai reamintesc– a cădea – este o parte a vietii, însă important este modul în care te ridici

… If Tomorrow Never Comes …