Ce făcut Ellie White ca să își salveze tenul după două vacanțe la soare în Grecia

Category: MONDEN

După două vacanțe petrecute în Grecia în mai puțin de o lună, Ellie White a simțit nevoia să dea un refresh tenului, să îl hidrateze în profunzime, contracarând astfel efectele nocive pe care expunerea la soare le are asupra pielii. Iată ce cocktail de vitamine și acizi i-a aplicat medicul estetician Iancu Morad pentru ca artista să aibă un ten luminos, cu aspect vizibil îmbunătățit!

Ellie White a reușit, chiar și pe timp de pandemie, să bifeze două vacanțe în Grecia. Dacă prima a fost o vacanță de familie, alături de copii, cea de-a doua a fost una romantică în doi, alături de partenerul ei, Doru Tinca.

Revenită în țară, artista a simțit nevoia să dea un refresh tenului afectat de expunerea la soare, devenit deshidratat și sensibil. Ellie a apelat la medicul ei estetician, Iancu Morad, pentru a rezolva problema într-o manieră neinvazivă, dar extrem de eficientă.

„M-am bucurat de soare în aceste vacanțe, dar știu că razele ultraviolete au un efect nociv asupra tenului. Am cerut sfatul medicului meu estetician, Iancu Morad, și am făcut un tratament denumit Dermapen, prin care se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine și acizi. Este mai eficient decât orice cremă! Îmi simt acum tenul mult mai hidratat, mai fresh, iar liniile fine au dispărut complet”, a declarat Ellie White.

Dermapen este un dispozitiv prin intermediul căruia se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine și acizi. Tratamentul este minim-invaziv, rapid, nu necesită timp de recuperare, iar efectele se mențin până la trei luni de zile.

“Dermapen are efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastina. După expunerea la soare este indicat pentru că hidratează și hrănește tenul în profunzime. Tratamentul este recomandat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial – în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Recomand la început 4-6 ședințe la interval de 3 săptămâni, urmând apoi o ședință de întreținere odată la câteva luni”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Tratamentul este realizat de Dr. Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75).