Carmen Ioniţă va oferă 4 sfaturi pentru muzică la nuntă

Category: EVENIMENTEMODĂTIPS&TRICKS Comments: No comments

68-69Cu o experienţă de peste 5 ani în organizarea evenimentelor de gală şi sute de petreceri spectaculoase în portofoliu, Carmen Ioniţă este un nume de referinţă în industria de wedding planning. Este apreciată pentru conceptele inovatoare şi pasiunea pentru detalii, fiind una dintre cele mai consecvente şi ambiţioase prezenţe din piaţa de profil.

Revista ce îi poartă numele este o formulă de succes ce combină jurnalismul solid cu experienţa specialiştilor ce croşetează evenimente de poveste. Revista Nunta by Carmen Ioniţă este disponibilă la toţi distribuitorii autorizaţi de presă şi în magazinele Inmedio. În plus, conţinutul ediţiei prinţ este completat de informaţii disponibile online pe www.revistanunta.ro/newsletter. Conţintului ediţiei online este 100% gratuit şi este darul de nuntă pe care Carmen Ioniţă îl oferă mirilor săi.

Iată care sunt cele 4 sfaturi legate de muzică pentru nuntă pe care Carmen ţi le dăruieşte:

1. Nu încercaţi să mulţumiţi fiecare invitat în parte
Primul lucru pe care trebuie să îl luaţi în calcul este gustul fiecăruia dintre voi însă nu va opriţi asupra stilurilor de nişă. Deşi mirele şi mireasa pot fi fani ai stilului dubstep, spre exemplu, cu siguranţă invitaţii mai în vârstă sau pur şi simplu cu alte preferinţe muzicale nu vor gusta o nuntă unde vor ascultă toată seară acest stil.
Orientaţi-va către melodiile cu ţintă generală, evergreens pe care le cunoaşte şi le fredonează toată lumea. Totuşi, dacă aveţi o aversiune faţă de un anumit stil muzical, atunci acesta poate fi complet exclus din listă.

 

2. Cum alegeţi între formaţie şi DJ?
Acest lucru depinde din nou de preferinţele voastre, precum şi de buget. Indiferent de opţiune, cea mai bună modalitate este să va faceţi o listă cu DJ şi formaţii din timp apoi să încercaţi să asistaţi la concertele şi prestaţiile live. Dacă este posibil, cereţi recomandări ale prietenilor care s-au căsătorit înaintea voastră. Desigur că atât formaţiile cât şi DJ-îi au clipuri muzicale pe net şi site-uri unde îşi fac reclamă. Totuşi, pentru a va asigura de calitatea prestării serviciilor acestora, ajută foarte mult să îi vedeţi înainte cu ochii voştri.

 

3. Avantajele de a avea un DJ la nuntă
În general, cel mai mare avantaj în acest caz este repertoriul mult mai amplu şi faptul că un DJ bun vă poate găsi orice melodie vă doriţi. Chiar şi aşa, trebuie să va asiguraţi că echipamentele folosite de acesta sunt de calitate şi să cereţi probe de sunet în sala de nuntă sau în grădina unde va avea loc recepţia.
În plus, trebuie să îi comuncati din timp DJ-ului care este dimensiunea spaţiului şi alte specificaţii tehnice oferite de echipa restaurantului care ar putea produce neplăceri în ceea ce priveşte sunetul. Dacă va doriţi maşină de fum sau jocuri de lumini, mulţi dintre DJ vă pot pune la dispoziţie aceste lucruri însă pot implică uneori costuri suplimentare şi trebuie să discutaţi despre acest lucru din timp.
Un alt lucru pe care trebuie să îl aveţi în vedere este că DJ-ul specializat în nunţi poate avea un playlist standard pentru anumite momente ale nunţii, cum ar fi primirea invitaţilor sau intrarea tortului. Dacă va doriţi anumite cântece pentru astfel de momente, trebuie comunicate din vreme, astfel încât acesta să aibă timp să le pregătească.

 

4. Avantajele de a avea formaţie la nuntă
Cu siguranţă cel mai mare avantaj al unei trupe live este că artiştii pot întreţine atmosfera altfel decât o va face un DJ. Aceştia pot interacţiona cu oaspeţii, pot organiza momente speciale între invitaţi şi, în general, să asigure voia bună printre mese şi pe ringul de dans. Pe de cealaltă parte, trebuie să ţineţi cont de faptul că vocea umană nu se poate regla din butoane, aşa cum se întâmplă la pupitrul DJ-ului şi există riscul că artiştii să falseze, spre exemplu.
În general, acest lucru nu se întâmplă dacă formaţia aleasă este compusă din profesionişti însă cel mai bun sfat în acest sens este să va faceţi bine temele înainte. Mulţi dintre ei cântă în timpul săptămânii în restaurante şi cluburi. Prin urmare, dacă vreţi să va asiguraţi de presatia lor live, mergeţi să îi ascultaţi, acolo unde există posibilitatea.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>