Brico Dépôt a deschis primul outlet al unui retailer DYI în România – Brico Outlet Chiajna –

Category: CASĂ&FAMILIE

La Brico Outlet Chiajna sunt disponibile mii de produse pentru casă și grădină, la prețuri reduse până la 80%. Brico Outlet Chiajna este primul outlet lansat de un retailer DYI pe piața locală.  

Luna iulie vine cu o veste bună pentru toți cei care își doresc să achiziționeze produse de bricolaj pentru casă și grădină, la prețuri extrem de competitive și la calitatea bine cunoscută a produselor Brico Dépôt.

 Brico Outlet deschis în Brico Dépôt Chiajna, Autostrada București-Pitești km 11-12, ocupă o suprafață de 800 mp și este destinat clienților din București, Pitești, precum și din toate zonele limitrofe ale acestora.  

 Am căutat soluții pentru a rămâne aproape de clienții noștri în această perioadă, în care au petrecut timp acasă mai mult ca niciodată. Am vrut să le oferim posibilitatea ca acest timp să fiede calitate, să păstrăm, pe cât posibil, optimismul și plăcerea de a face lucruri, de a construi. După perioada de izolare, am lansat Brico Outlet pentru că ne dorim să venim în sprijinul clienților noștri cu produse într-o gamă foarte variată și pentru proiecte mari sau mici, la prețuri reduse cu până la 80%. Viețile noastre au fost afectate major de această pandemie, dar nu trebuie să ne pierdem bucuria de a face lucruri pentru noi și spațiul în care locuim, iar dacă putem face asta și să rămânem cu economii, atunci bucuria este dublă, spune Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Dépôt România.

Lansat sub formă de pilot, Brico Outlet oferă peste 2.000 de produse, acoperind 5 categorii principale pentru diverse zone ale casei și grădinii, de la baie și produse de depozitare, la materiale de construcții, produse de bucătărie sau decorațiuni. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar gama din zona outlet va fi în mod constant înnoită, astfel încât clienții să găsească ceva nou la fiecare vizită.