Când te gândești la cel mai scump ingredient din lume, probabil că esența extrasă din copacul de Agar nu este primul lucru care îți vine în minte, însă, acolo își are originile OUD, una dintre cele mai scumpe materii prime din lume folosită cu precădere în parfumurile arăbești. La fel ca multe alte materiale rare și prețioase, OUD are nevoie de mult timp pentru a se dezvolta în mod natural. Nu poate fi plantată și apoi recoltată, așa cum se întâmplă în cazul atât de multor alte esențe folosite în parfumerie. Doar atunci când copacul de Agar este deteriorat de forțe externe de mediu, rășina pe care o produce pentru a-și proteja interiorul este cea care transformă, în timp, duramenul în OUD.

Spre deosebire de alte ingrediente tipice din parfumurile contemporane, OUD se remarcă nu doar prin aroma profundă de lemn, vanilie, mosc și chihlimbar ci și prin capacitatea unică de a potența și crește capacitatea altor arome din compoziția parfumului de a se menține mai multă vreme pe piele. Doar esența OUD are această capacitate unică de a amplifica chimia proprie a pielii pentru a oferi un nou tip de notă caldă, lemnoasă, care poate adăuga profunzime și senzualitate unui parfum.

OUD este o esență iubită în egală măsură de către bărbați și femei, de aceea, poate fi descoperită în parfumurile unisex și nu doar cele de damă sau bărbătești.

OUD Al Emarat by Khalis este un parfum oriental unisex, pe cât de puternic pe atât de rafinat. Este un parfum misterios, senzual, fierbinte ca nisipul deșertului, cu o combinație îndrăzneață de smirnă, ambră și rășină de labdanum ca note de vârf, ambră și trandafir ca note de mijloc și mosc, lemn de santal și lemn de cedru ca note de bază. OUD Al Emarat by Khalis este un parfum special creat pentru persoanele temperamentale și dominante.

OUDH Leather Intense by Khalis este un parfum oriental-lemnos, destinat atât femeilor cât și bărbaților. Un parfum incitant cu esențe mătăsoase și condimentate, cu note de bază lemnoase și pământii. Descoperi piperul, mandarina, bergamota și pinul în armonie perfectă cu Patchuli, chimen și nucșoară. Un parfum intens care oferă savoare și energie.

În Orientul Mijlociu, esența Oud este cunoscută în mod tradițional ca Aurul Negru sau  „lemnul zeilor” și este extrem de popular. Semnificația este una profund spirituală, aroma sa face parte din cultura musulmană, așchiile de lemn de agar sunt arse ca tămâie în case și lăcașuri de cult, precum și pentru a parfuma hainele.

Cercetările au demonstrat că parfumurile ce conțin OUD acționează ca un catalizator al senzualității, trezesc fantezia celor care îl simt și îi ajută pe cei care îl poartă să se simtă mai atractivi.

GOOD OUD by Khalis este un parfum dedicat sexului frumos, senzual și feminin ce trezește toate simțurile. Un miros delicios floral și fructat ce îmbină cu succes trandafirul, violeta, iasomia și frezia cu zmeura și ananasul. Moscul și ambra în notele de bază îl fac să fie un parfum pasional și atrăgător.

OUD Hindi by Khalis este un parfum bărbătesc clasic, ademenitor și distins, potențat de cel mai bun OUD indian maturat natural. Un parfum rafinat dar sălbatic, cu note de bază de vanilie și ambră neagră, îmbinate perfect cu boabe de Tonka și mosc. Un parfum profund masculin, puternic, cald, perfect pentru bărbații puternici și distinși.

Esența OUD transmite povești seducătoare în sticluțe de parfum, învăluie în mister pielea purtătorului, conferă caracter și profunzime și transformă orice mireasmă într-un basm oriental.