Astăzi îți spun cum ești tu cu adevărat – de Ioana D.

Category: DRAGOSTE&SEXGUEST POST

Iată că a venit și momentul ăsta… A venit momentul în care să mă lași pe mine să vorbesc, să mă lași pe mine să spun cum ești cu adevărat, să mă lași pe mine să te creionez așa cum am reușit eu să te descifrez în acest un an de când ne cunoaștem.

 

Da… exact, și eu râd, și eu râd din suflet când îmi dau seama că nu este o viață este, NUMAI, un an… Nu o să vorbesc despre el acum, ci despre tine… Anul să mai aștepte, el are timp, tu nu!

Te avertizez că în acest material o să te ascult așa cum n-am făcut-o vreodată, o să-ți dau dreptate așa cum nu am reușit până acum, o să fiu sinceră așa cum nu am mai fost din momentul în care m-a bătut medicul la fund ca să plâng pentru că am venit pe lume :))

Bun! Să nu ne îndepărtăm prea mult pentru că nu avem timp. Ți-am promis că-ți spun cum ești cu adevărat, ”apoi” asta fac.

 1. Știi… ai dreptate… ești un nemernic. Ești cel mai puternic nemernic pentru că ai avut puterea să lași totul, să lași familie, prieteni, ani ai tinereții, și să pleci departe…
 2. Știi… ai dreptate… nimeni nu poate fi fericit lângă tine :))  Pentru că nimeni până acum nu a știut cum să te facă fericit, nu a știut că ești un tip ambițios pe care trebuie să-l lași să construiască, pe care să-l provoci, un bărbat căruia să nu-i tai aripile, un bărbat pe care să-l mângâi seara ca să te facă cea mai fericită femeie noaptea și cea mai puternică parteneră ziua.
 3. Știi… ai dreptate… nu e mare lucru de tine. De ce? Pentru că, din păcate, în lumea în care trăim, vedem forme fără fond. Din păcate, astăzi am fost educați să privim numai ambalajul, fără să vedem interiorul. Ce crezi… Pentru mine nu a contat ambalajul care, fie vorba între noi nu e nasol deloc:D. Pentru mine a contat tot, așa te-am descoperit și mi-am dat seama că nu e decât gura de tine atunci când spui că ești un nemernic, că cine stă lângă tine nu are cum să fie fericit.

 

Băi, băiatule, ascultă bine la mine:

 1. Ești al naibii de mișto pentru că știi.
 2. Ești al naibii de sexy pentru că poți.
 3. Ești al naibii de puternic pentru că ai demonstrat.
 4. Ești al naibii de potent pentru că ai construit.
 5. Ești al naibii de inteligent pentru că ai reușit într-o lume în care erai un străin.
 6. Ești al naibii de frumos pentru că, slavă Domnului, încă ai suflet, deși uneori este numai gura de tine și te încăpățânezi să i-o închizi lui.
 7. Ești al naibii de bun pentru că te gândești la oameni și nu la personaje, chiar dacă vrei să pară altceva.
 8. Ești al naibii de coios pentru că ai fost în stare să muți munți din principiu.
 9. Ești al naibii de ambițios pentru că nu te-ai lăsat doborât de nimeni și nimic.
 10. Ești al naibii de autentic și asta te face să fii tu.

Vezi… în final n-am zis nimic despre egoism, bărbat de doi lei, nemernic pentru că, știi ceva, nu dau două parale pe zidul pe care vrei să-l construiești ca să nu mai fii rănit.

Iubește-te, o să-ti spun asta și dincolo de existența de aici, iubește-te, este singura datorie pe care o ai in lumea asta, dar, ascultă bine, IUBEȘTE-TE cu adevărat, în pana mea, nu da impresia numai.

Hai! Te pup, om frumos!