Una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara, moldoveanca noastra Gabriela Comaneci are o mare slabiciune pe care o descoperit-o ….cu ocazia maritisului. O slabiciune pentru care calatoreste mii de kilometri si la care nu poate renunta.

Este vorba despre celebrele bomboane Bucuria, o delicatesa de peste Prut, mai multe sortimente de bomboane cu si fara ciocolata. De curand, artista a postat pe pagina ei oficiala de facebook cea mai noua achizitie pe care am aflat ca o imparte cu cei dragi. Gabriela a descoperit deliciosul desert dupa ce s-a maritat cu sotul ei alaturi de care canta la nunti si alte evenimente private si el fiind artist profesionist. De ani de zile, bagajele cantaretei contin si ciocolata de vis de fiecare data cand se intoarce de la Chisinau.

De curand, artista a lansat unul dintre cele mai importante cantece din cariera ei. Este vorba despre piesa creata special pentru fiica ei alaturi de care canta “Am o minune de fata”, melodie lansata chiar de ziua ei. “Am o minune de fata” este realizata alaturi de Orchestra lautarii din Chisinau, formata doar din artisti cu studii si alaturi de care Gabriela canta de ani buni, orchestra din care face parte si sotul ei. “Am o minunte de fata” a fost create cu implicarea marelui mestru Nicolae Botgros.

Melodia a fost creata de o echipa de profesionisti.
Acompaniaza Orchestra Lautarii condusa de maestrul Nicolae Botgros
Aranjament orchestral : Corneliu Botgros
Inginer audio : Viorel Scutaru
Video : Marian Parjol
Muzica: Gabriela Comaneci
Versuri: Gigi Gradinariu
Producător muzical: Ijac music

Pe timpul pandemiei, Gabriela a lansat o emisiune de Karaoke online si a fost aproape de publicul ei si, mai ales, a impartasit cu noi iubirea pentru muzica. Artista este din Onesti si iubeste tot ce inseamna folclor romanesc si muzica. Gabriela a absolvit studiile conservatorului si continua sa isi antreneze vocea pentru a-si depasi limitele. O puteti asculta pe canalul sau de youtube unde gasiti muzica populara si nu numai!