6 motive pentru care TREBUIE să citeşti ediţia de vara NUNTĂ by Carmen Ioniţă

Category: DECORATIUNIEVENIMENTENOUTĂȚITIPS&TRICKS Comments: No comments

Aşteptarea a luat sfârşit! Al doilea număr al revistei Nuntă by Carmen Ioniţă a îmbrăcat straie noi şi a scos capul în lume. De pe 4 iulie, cel mai bun ghid de nunţi se află la dispoziţia cititorilor prin intermediul distribuitorilor autorizaţi de presă, precum şi la magazinele Inmedio.
Revista Nuntă by Carmen Ioniţă este mai mult decât o publicaţie dedicată viitoarelor mirese. Această este rezultatul unei echipe de profesionişti dedicaţi împlinirii dorinţelor, prin cele mai simple mijloace. Revista de cultură nupţială pentru miri şi mirese este concepută că un ghid complet, un partener discret al cuplurilor care pornesc împreună în viaţă, mâna în mâna. Prin urmare, iată care sunt doar câteva dintre motivele pentru careNunta by Carmen Ioniţă este ajutorul de nepreţuit al oricărui cuplu.

1. Preţioase secrete ale bunului gust
Paginile celui de-al doilea număr al revistei Nuntă by Carmen Ioniţă conţin secrete preţioase de stil vestimentar, cu atât mai importante în ziua nunţii, precum şi detaliile atât de subtile ale artei gastronomice, toate dezvăluite şi dezbătute în interviurile cu Natalia Vasiliev, Ana Morodan, Antonio Passarelli şi alte nume la fel de importante pe care va invităm să le descoperiţi.

2. Întoarcere în timp în leagănul neamului românesc
Tocmai pentru că vara se numără nunţile iar aceste evenimente sunt înconjurate de etichete moderne împletite cu ritualuri şi tradiţii cu origini uitate, în revista Nuntă by Carmen Ioniţă toate acestea vor fi puse într-o lumina nouă şi vom caută împreună sensul rânduielilor de nuntă, vechi parcă de când lumea.

3. Incursiune în ceremonialul de nuntă al clasei aristocrate
În paralel cu acestea, în numărul al doilea al revistei Nuntă va invităm la Castel. Păşiţi alături de noi într-un decor de poveste, elegant aşa cum doar palatul prinţesei poate fi însă atât de real şi atât de la îndemână fiecărui cuplu care îşi doreşte nuntă perfectă!

4. Repere cromatice pentru nuntă
Una dintre cele mai importante cărămizi de la fundaţia unei nunţi este paleta de nuanţe aleasă pentru un astfel de eveniment. Tomai de aceea, specialiştii revistei Nuntă by Carmen Ioniţă va vor ghida paşii în labirintul de culori şi vor prezenţa importante puncte de reper în compunerea cromatică a tabloului festiv, la rochia de mireasă, ţinută de cununie, accesorii, decoruri şi propuneri pentru rochiile domnişoarelor de onoare.

5. Florile de nuntă – incursiune în inima verde a iubirii
Indiciile de culoare deschid drumul către unele dintre cele mai importante piese de puzzle care formează o nuntă: preţioasele şi delicatele flori. Vara este anotimpul în care ciclul vegetal atinge apogeul şi, că urmare naturală, pământul se îmbracă în milioane de flori. Specialiştii echipei Nuntă by Carmen Ioniţă au misiunea de a filtra din toată această abundenţă florală pentru a alege buchetele de mireasă şi aranjamentele spectaculoase prin arhitectură şi componentă, care vor reflectă cel mai bine trendurile acestei veri.

6. Iubire, dulce nebunie: Cu tortul la specialist
De asemenea, în al doilea număr al publicaţiei trimestriale Nuntă by Carmen Ioniţă veţi descoperi părerile absolut savuroase ale specialistului în torturi cu privire la design, arome şi îmbinări de arome, precum şi câteva exemple relevante de „Aşa nu”.
Pe lângă toate acestea, numărul al ÎI-lea al publicaţiei conţine numeroase repere stilistice, indicaţii practice precum şi detalii inovative uşor de pus în practică de fiecare mire şi mireasă.

 
Ediţia de vara a revistei Nuntă by Carmen Ioniţă este disponibilă la distribuitorii autorizaţi de presă şi magazinele Inmedio începând cu 4 iulie 2015

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>